![]() |
|
Araç su alması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2017 Saat 22:28 |
Merhaba 206 benzinli aracın var yağmurda araç su alıyor sağ ön ve sağ arka paspaslar göl oluyor bugün yağmur yağıyordu indim baktım içerden kapı fitillerinin alt kısmından sızdırmayla giriyor içeri araç sağa meğilli dururken su alıyor sola meğilli dururken su almıyor şimdi kapı fitillerini mi değiştirmeliyim yoksa bu kapıların üstünde tavan yan plastiği varya üst önkısımdan başlayıp arka kapının yarısında biten onu mu değiştireyim bana en mantiklisi bi i yan kanalı değiştirip denemek geliyor ama yorumlarınızı almak isterim
Düzenleyen monalos - 17 Mart 2017 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-TAVAN-KENAR-LASTIGI-ORJINAL,PR-2078.html Dediğim parça bu 7 numara Düzenleyen monalos - 17 Mart 2017 Saat 22:32 |
|
![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sorun yüzde 90 kapı iç trim izalasyonu. Hoparlör değişti ise içerdeki izolasyon kağıdı yirtilmistir ordan alır. Lastikte falan yırtılma yoksa hiç uğraşma masraf yapma çok pahalı çünkü.
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43607&title=206-su-konusu-bir-cozum-bulalim-arkadaslar-lutfen Düzenleyen talip206 - 17 Mart 2017 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
İç kapı döşemesini ben 2 sene önce kapı altı ledleri yaparken yırttım ama 2 senedir sıkıntı yoktu şimdi niye başladı ki
|
|
![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
zamanla oynaya oynaya suyun yönü değişmiştir. Normalde kapı içine her türlü su girer. Önemli olan suyu içeri degil dışarı tahliye ertmesi. Ama izolasyon yirtilinca içeri alıyor suyu. |
|
![]() |
|
Birde öyle pis birşey ki her zaman tespit edemiyorsun bazen şarıl şarıl yağmur yağsa almıyordu ama ince ince yaginca su basıyordu içeriyi. bazen de tam tersi. Boşa masraf yapma hocam sorunun kaynağı büyük bir ihtimal dediğim yer.
|
|
![]() |
|
Peki onun sıfırı varmı alıp yapıştırsam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Özel birşey almanıza gerek yok yalıtım malzemesi alıp yapistirabilirsiniz. Yapı marketlerde vardır. Hem ses yalıtımı içinde faydasi olur |
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
talip206 helal sana soruna nokta atışı yapmışsın resmen .... kapı izalosyonu olmayınca suyun içeri girme olasıgı yüksek oluyor bizzat benım basımada geldi beyaz parlak izalosyon malzemeler var metrajlı satılıyor ondan al güzelde kaplayın altta resimdeki gibi örnek olarak
http://i.hizliresim.com/r39ENV.jpg
Düzenleyen dejawu1978 - 18 Mart 2017 Saat 18:46 |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorunu ben de yaşadım https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43424&title=206-aracim-su-icinde
2. sayfada sorunun çözümü için yaptığım işlemlerin bir özeti mevcut belki işinize yarar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |