|
Nitroobd2 chip tuning kutusu. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EnolaG
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2017 Saat 19:16 |
Merhaba sayın forum üyeleri. 2005 model peugeot 307 1.4 hdi.sahibiyim. Bir popüler alışveris sitesinde araca takılan nitroobd 2 chip tuning modülü gördüm. Sitede fiyatı çok ucuz. Kullanan varmı. Alsam problem yaşarmıyım. Linki https://tr.aliexpress.com/item/ELM327-Bluetooth-OBD2-mini-elm-327-bluetooth-for-Android-Torque-work-with-ELM-327-Free-Shipping/32321159808.html
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende benzer bir merak içerisine girmiştim zamanında
ama 2 3 $ lık bir aparatın çok bir işe yaramayacağını düşünerek sipariş etmedim, ve ecu ya zarar verir diye düşünerekten pek yanaşmadım sonrasında. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
EnolaG
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde bu var.https://tr.aliexpress.com/item/2016-New-NitroOBD2-With-Reset-Button-Power-Prog-Red-For-Diesel-Car-Chip-Tuning-Box-Plug/32748259789.html
Açıklamalarında hiçbir zararı yok deniyor.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimse yoğurdum ekşi demez bence uğraşmayın böyle malzemelerle
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepsi cop
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |