![]() |
|
Ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreerguner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2017 Saat 11:32 |
Ben 206 aracıma 4 oval sony aldım 450 w, ön kapılardada vibe marka mid bass takımı var ses sistemini takan abinin tavsiyesiyle sonynin 1000w amfisini aldım diğer ucuz markalarda 2400-1500 w yazdığına bakma onlar o kadar yüksek olmaz dedi bendeki amfi 4 kanal üzerinde 4 oval 2 midbass 1 subwoofer var jbl marka 1000w bi arkadaşımın o şimdilik duruyor kendim bi subwoofer alacağım 2000w sony düşünüyorum ses sisteminden anlayan arkadaşlar bu amfi kaldırırmı sizce 4 oval 2 mid ve 2000w subwooferı bide benim ses sistemimden istediğim sesi alamıyorum bu ayarla ilgilimidir çünkü daha kalitesiz ses sistemi yapan arkadaşlarım daha iyi ses alıyorlar
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bass amfisi olmadan, 3 cift hoperlore ek olarak bass i da bu amfi ile beslersen olmaz.
Amfi nin rca output cikisi ile bass, tonlama amfisine sinyal girisi yap. Fark cok olur ve guc kaybin olmaz. 4 kanal bir amfiye 6 hoperlor baglamak ,gucu azaltmaktan baska biseye yaramaz. Bir oval takim,1 mid takimi bir bass kabini amfisi ile beraber hoplatamayacagin arac yoktur. Onemli olan hoperlorlerinin distirisyon tepkisi ve yuksek frekanslarda hassasiyetini kaybetmemesidir.yani kalite yuksekligi ![]() Tesisat almadiysan sana tavsiyelerde bulunabilurim. 1300 tl gibi bir butce ile hoplayarak gezersin ![]() Saygilar... |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
emreerguner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesisat olarak bunları aldım kardeşim 4 sony oval 450w ,2 vibe mid,1000w sony amfi
Şuan subwoofer tavsiyesine ihtiyacım var sony'nin 2000w bitane buldum onu veya yine sonynin 1800w var 2sinden birini alacağım bu sistem iyi ses verirmi çünkü şuan jbl 1000w subwoofer var ve benim aldığım ses çok hoşuma gitmiyor bide 2000w subwoofer için yeni bi amfi almam gerekirmi 2 amfi bağlasam arabaya sorun olurmu hiç bir fikrim yok yardımcı olursan sevinrim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Bide midden hiç ses gelmiyor ovaller çok bastırıyor
|
|
![]() |
|
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bas alacaksan şansa bırakma kardeş , birde neden sony ki bütçen varsa kicker yoksa jbl al macera arama hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
1 O anfi ile 4 oval sürersin anca.. İstersen 6 hoparlörü de bağla ses %10 bile artmaz.. (Bakma 1000w dediğine o da hikaye)
2 Midler ovallerin yanında elbette sessiz kalır.. 3 Bass için ayrı anfiye ihtiyacın olacak.. 4 Ben 4 oval ve bassı aynı anfiye girecem dersen (midleri bağlayamazsın bu sefer) girersin ama hem tat alamazsın hem de garantisi bitmeden anfiyi yakarsın.. Düzenleyen ggitaristt - 15 Mart 2017 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Peugeot 407 için ön arka kapılara JBL GTO 508 C Mid bass taktım, pioneer Ts S20 200 watt Tweeter ve JBL GT5 -12 30 cm 1100 watt bass aldım arkadaştan 1000 watt sony anfi hediye geldi teyp orjinal rt4 olacak sizce güzel bir ses alırmıyım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
2. Amfiyi bağlamak için aküden bir kablo daha çekmek zorundamıyım yoksa 1.amfinin güç kablosunu kullanabilirmiyim
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Başka kabloya gerek yok ta bagaja bir akü daha koyabilirsin.. |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Aküden gelen elektriği dağıtmak için linkteki gibi dağıtıcılar kullanabilirsiniz. Bir tane girişi var o girişi dörde çokluyor |
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |