|
Konulara anket ekleyebilme seçenegi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2017 Saat 12:14 |
Site uyelerinin, belirli bir level e ulastiktan sonra konu anketi olusturma ozelligi olmasi iyi olur diye dusunuyorum. Amac, Tercihlere gore arac modellerinin tamir bakim parca temini gibi kisiler arasinda bir iletisim kurmasini saglamak. Ornegin, 301 arac almayi dusunenlerin tesviki artmasi icin. 301 sahibi birkac kisinin periyodik bakima eşzamanli olarak ayni firma ile anlaşmasini saglamak ve bu sayede mini bir buluşma havasinda kullanici,site uyesi ve parca satan esnaf ile bakimi yapan esnaf arasinda bir bag kurmak.. Off ne yazdim yine ha Fikir guzel ama umarim kafamdakilerini dogru anlatmisimdir. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olabilir abi bakalım gökhan la konuşmak lazım. 3. vites sonrası için uygun olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi bu tarz düşünceler güzel ama olurmu bilmiyorum. Çünkü esnafların günü gününü tutmuyor çocuk gibiler
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
çok ayıp 3 vites 1/2 vitesde bımtıs gidiyoz biz ama aslında anket yapılacak bir durum da olmaz sanırım alınan ürünlerin olur ancak onun harici olmaz gibi
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |