![]() |
|
Dünyadan Anlam Verilemeyen 19 Fotoğraf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2017 Saat 10:26 |
Dünyadan Anlam Verilemeyen 19 Fotoğraf1 ![]() İşte DailyMail'in yayınladığı anlam verilmesi güç 19 tuhaf fotoğraf... 2 Direklerin üstünde kestirme keyfi... ![]() 3 Gülümseyeyim de kendimi çekeyim ehehheheh ![]() 4 Bir şeyler ters gidiyor... ![]() 5 Ben böyle çok rahatım... ![]() 6 Amuda kalkıp uçacağım tutmayın beni! ![]() 7 İş güvenliği mi? O da ne! Erkekler bu yüzden kadınlardan daha kısa yaşıyor... ![]() 8 Ayağını öğütecek şaşkın haberi yok... ![]() 9 Üşengeçlik... ![]() 10 Yok artık! ![]() 11 Masa üstü laptop en sevdiğim! ![]() 12 Arabasını alışveriş sepeti zanneden bir şahsın park etmesi... ![]() 13 E uçuyor, dönüyor en mantıklısı bu tabi! ![]() 14 Canım o burnuna taktıkların kulaklıktı ama sen bilirsin... ![]() 15 ![]() 16 Tasmalı kedi görmüş müydünüz? ![]() 17 ![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |