![]() |
|
lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
nacrugu.ctkk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2017 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nacrugu.ctkk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2017 Saat 22:19 |
||
2005 model 307 im 190 bin'de automatic gear fold hatasını aldım 1 aydır böyle ara ara yapıyor sitede biraz arastırdım birkaç yeri aradım selenoid lerden olabilecegi söylendi ben kıbrısta yasıyorum ve burda parçalar pahalı yetkili servirs herseyle birlikte 1200 e yapacagını söyledi dışardanda tanıdık bir usta 600 e sadece selenoid lerin oldugunu söyledi ve türkiyeden almaya karar verdim nerden alsam daha iyi ve sağlıklı olur yardımcı olursanız sevinirim teşekürler
![]() |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam bu hatayı vermesin iki sebebi var selenoidlerden kaynaklı yada fren müşüründen veya her ikisinden benim tavsiyem öncelikli olarak fren müşüründen başlayın derim 25-30 tl arası fiyatı. eğer düzelmezse selenoid, yağ ve filtresini değiştirirsin. tabi en güzeli yetkili servisten almak. yavru vatana göre burada daha uygundur. yetkili servisle karşılaştırma yapmanız için link piyada bu fiyat civarlarında parça
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
||
Rum tarafına geçmiyor mu? Orada yaptırın orada kesin çok daha ucuzdur.
|
|||
![]() |
|||
nacrugu.ctkk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2017 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nacrugu.ctkk
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yok hocam malesef gecemiyorm ordada heme hemen ayni euro uzernden gitigi icin |
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
||
O zaman adaları birleştirmeye gerek yok. :) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nacrugu.ctkk
||
Aslinda cok gerkvar ama gurup kurallarinda siyaset yasak :) |
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Arkadaşım sen Kıbrısta niye Pejoya biniyorsun ki.. Al mis gibi Reno 11 Turbo.. Pejonun radyatöründen bile ucuzdur orada.. Bozulursa yenisini al..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nacrugu.ctkk
||
2005 te 0 almistik babamlar bana birakti arabayi herseyi pahali satsam arabayi yaptigim masrafin parasini cikarmaz o yozden duzgun bakmaya calisiyorum ama burdaki yol yoldegil tarla gibi ve sicak iklim oldugu icin araba cok fazla sorun cikariyor |
|||
![]() |
|||
||
Birleşme işini siz daha iyi bilirsiniz tabi. Bize uzaktan ne anlatılırsa o kadar biliyoruz. Hoş bir şey de anlatılmıyor ya.
Yalnız masrafını çıkarmaz diye de diretmeyin bence. Bazen zararın neresinden dönsen kardır eğer sürekli sorun oluyorsa. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |