![]() |
|
Balata sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2017 Saat 00:12 |
Merhaba arkadaşlar. Aracım 206 1.4 benzinli. Bir kaç ay önce balataları değiştirdim. Aracın sağ tekerinden şak şuk sesler gelmeye başladı. Balatayı takan ustaya defalarca gitmeme rağmen bir sorun tespit edemediğini söyledi. Sonrasında başka bir ustaya gittim. Bana balatanın yaylarından birinin takılmadığını bu yüzden sabit durmadığı için ses yaptığını söyledi. Yayda tek başına satılan bir şey değilmiş komple balata almam gerekiyormuş. Bende balatayı takan ustaya giderek eksik yaptığı işi tamamlamasını söyledim. Ses kesildi ama aradan bir iki hafta geçtikten sonra daha kötü bir soruna yol açtı balata çok sıkı olmuş ve bu yüzden balatanın diske temas eden yüzeyi siyahlaşmış şu an aracı sabah çalıştırıp 10-15 km yol gittikten sonra ( yani balata ısınınca ) ciy ciy ciy şeklinde devamlı bir ses çıkartıyor frene basınca bir kaç saniyeliğine ses kesiliyor, sonra yine başlıyor. Direksiyonu sağa sola çevirincede bazı açılarda ses kesiliyor. Bu şartlar altında balatayı değiştirmeden bu sorunu çözebilir miyim? Balataları değiştirmek istemiyorum çünkü daha hiç eskimemişler.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
mustafa46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş balatada yaşadığın sıkıntı diskide öldüre bilir..bence sorunu hallet ama bana sorarsan balatanın garantisi vardır 6 aylık ben tüketici hakem heyetinde çalışıyorum garanti kapsamında balatayı değiştir eğer fatura yada fiş aldıysan..banada aynısı olmuştu aldğım yer 6 ay içinde etme olursa değiştirriz dedi garanti kapsamında ben öylelikle değiştirdim..ama parçacıs adece parçayı verir yıne sökme takma işlemşinde ustana işçilik verirsin..
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun disklerde hocam ya torna yaptıracan ben karşıyım 40-60 tl arası istiyorlar 40 tl fazla verip diskleri değiştir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |