![]() |
|
reno 19 & 106 xr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 14:45 |
arkadaşlar üç beş gündür reno 19 1.6 90hp araç kullanıyorum 90hp ama araç bana çok hantal geldi,
benım aracı biliyorsunuz 106xr 1.4 70hp ama benım araç çok daha seri ve atak gibi geldi bana, drag ve roll sonucu ne olur bu araçların, ikiside stock
reno 2001 model 36000 km benım kı 98 model km yi hatırlamıyorum şuan :)) 100 bin in altı ama
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drag ıcın 106 nın sansı bıraz daha fazla hafıf bır arac oldugu ıcın ama roll de reno dıyorum 1.6 motor avantajından dolayı.. |
|
![]() |
|
gönül hep aslandan yana
![]() |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
AMA YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME DEMİŞLER BENCE RENO YER DİYORUM...Kİ BENİM DE XR VAR ARACIMI TANIYORUM...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Tolga senin egsozun yeter :)
O sese ne reno dayanır nede citroen :) |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
reno tupluyse sansı zor ama benzınlılerı ıyı yuruyo ama kalkısta xr kafayı atar sanırım
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
++++++++++ katılıyorum abime |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bence de 106 alır
|
|
![]() |
|
bende bılıyorum sınan-s hep yarıs halınde bızzat sahıdım...
|
|
![]() |
|
Saygılar Sinan Abi Büyüksün!!! |
|
![]() |
|
hihihihi sinan abi diosa dogrudur
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tabikide 106 bir kere aynı kesede tartılamaz onlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Madem konu hortladı bir dip not vereyim; 70 hp değil 75 hp.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |