![]() |
|
307 Pionner, Aux, Hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2017 Saat 20:15 |
Merhaba. Kendi aracımdaki müzik setinden vidyoda biraz bahsettim. İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. Tavsiyelere ve sorulara açığım.
Kusura bakmayın ilk defa böyle bir vidyo çekiyorum hatalarımı affedin.. (Kayıt yaptığım LG G4 ses düzeltme teknolojisi varmış ve yüksek sese gelmiyormuş yeni anladım. O yüzden vidyoda çok birşey anlaşılmadı. GM 4G telefonum zaten sesi biraz açınca boğulduğu için iptal. Vidyoyu 480p ye düşürdüm yoksa 2gb benim internetle upload olmaz.) Önceki sistemimde çin malı teyp vardı. Orjinal teybin çıkışını çevirip çin malı teybin aux girişine bağlamıştım. (Bir nevi anfi + usb) 2-3 yıl o şekilde kullandım. Gayet başarılı idi. Bagajda anfisiz çift sargılı ufak bir bass çin malı teybin iki çıkışına bağlıydı. Sesi çok yüksek değildi ama net ve dolu idi. Tablet bağladım navigasyon vidyo oynatıcı internet falan süper şeylerdi. Tablet evdeyken şarj soketi bozuldu yarım yamalak çalıştı söktüm bende. Sonra elime bu teyp geçti, bende anfi ve bass aldım. Şimdi bu sisteme yine 9 10 inç bir tablet bağlayacağım. (Aux ![]() |
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, ses kaliteleri malesef bizim 307 özellikle önlerde çok kötü, geçen gün bende döşemeleri değiştirmek için baktığımda benden önceki sahibi kenwood marka hoparlor ile değiştirmiş, kenwood marka teyp kullanmasına rağmen önlerden hiç ses gelmiyormuş gibi hissediyorum.
Ankarada bir arkadaşla konuştum elinde 200 yakın hoparlor anfi v.s. gibi malzemeler varmış sen fiyatını söyle istediğin sistemi kurup test edip takarız dedi ama şuan maddiyat durumu olmadığından gidemedim yanına. Tableti bağladığında nereye tutturmayı planlıyorsun hocam ?
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal ekranın yerine tableti monte etmiştim yine aynısını düşünüyorum. Uzanması biraz zor ama görüntü harika oluyor.
Yakın zamanda (mesela haftasonu) ufak bir buluşma ayarlarsak ölçüp tartarız. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Eline sağlık abi çok bir maddiyat harcamadan çıkarmışsın ortaya bir şeyler
![]() Aslında 307 de önlerden ses az gelmesinin bir sebebi ise hoparlör ve tweeter'ın uzakta kalmasından da kaynaklanıyor. Benim 206'da kullandığım compenant'ı 307'ye taktım 206'da aldığım sesi alamıyorum şahsen.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Sorma Tofaşa 2 tane kapı hoparlörü tak, 307 nin 6 hoparlörlü sisteminden daha iyi ses veriyor.. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
güzel bir karşılaştırma olmuş kardeş eline sağlık.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Soner hocam ayarlar sanırım bir şeyler ama bu hafta sonu cumartesi günü müsait olabilirim saat 2-3 gibi işten çıkıyorum. Bu pazar günü müsait değilim malesef :(
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Emrah hocam ayarlarız sıkıntı deil bu hafta sonuda zor gibi haftaya daha iyi olur bence
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
@Sonerkyl hocam havalarda yağmurlu olmaz inşallah haftaya, bi aksilik sorun problem olmazsa buluşuruz o zaman.
Düzenleyen ruhela - 22 Şubat 2017 Saat 10:39 |
|
![]() |
|
inşallah emrah kerdeşim haftaya bir sıkıntı olmaz buluşulabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bende elektrik bandıyla gezıyorum ama benımkı bagajda hocam torpıdoda ılkkez gördum :)
vıdeo ıcın tesekkurler.
Düzenleyen pepecura - 22 Şubat 2017 Saat 14:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Teşekkür ederim, daha iyisini sana yapalım ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Rica ederim faydalı olursa ne mutlu bana.. Bant 1 kere bile lazım olmadı. Arabadan alırım eve koyarım o zaman lazım olur diye duruyor orada.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Buluşma derken cumartesi hava güzel olursa diyorum ki bi benzinliğe gidelim arabaları yıkayalım.. Çay kahve falan zaman geçer.. Kimin ne derdi var çözümüne bakarız.. Ve bunu bence her hafta yapalım ![]() ![]() Düzenleyen ggitaristt - 22 Şubat 2017 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Ben bugün teybi söküp aux taktım. Tanımadı. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
2 sorum var 1 kablo sağlam mı? (muhtemelen sağlamdır) 2 Aux teypte aktif mi |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Aktif değil anladığım kadarıyla. Bağlayınca direkt görür demişlerdi. Olmadı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Malesef öyle değil. Teypte aux seçeneği yoksa kablo bağlayınca da olmaz. PP2000 yazılımı olan herhangi bir bilgisayarda kolayca açtırabilirsin. Başka seçenekler de var (teybin içinden lehimle kablo çekme gibi) ama 407 için tavsiye etmem. |
|
![]() |
|
Çok sıkıntı değil şimdilik ama heveslenmiştim. Bir ara açtırırım.
|
|
![]() |
|
mfacem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Merhaba; sizin aracınızla aynı araca sahibim. Malumunuz 5'li cd changer arızalandı yerine bu cihazı taktırmak istiyorum ama boşluk kalır mı?http://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a200-android-usb-flash-bellek-ipod-iphone-uyumlu-oto-mp3-calar-p-OTSONYDSXA200 Önereceğiniz başka bir cihaz var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |