![]() |
|
aks yardım ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2017 Saat 12:08 |
|
anladım hocam takılan parçanın garantisi vardır paranızı geri isteyin yada yenisini versinlar sonuçta sıfır parça çıkan aklarınız muhtemelen duruyordur onlarıda ustanızdan geri alın. yolunuz felan ankaraya düşürse ben yardımcı olurum.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
ahmetdurna78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2016 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kulaklara baktırdım onlarda sorun yok dendi. mga takıldı 400km fazla değil gittim gitmedim arabyla yine titremeye başladı
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam bence hiç cifam, mga uğraşmayın yine aynı problemi belli bir süre sonra verecektir. birde motor ve şazuman takozları kontrol edildimi.
orjinal akslar elinizde olsaydı bolu,zoguldakta yaptırabilirdiniz belki tabi biraz uzak olsada iki aks parası cebinizde kalabilirdi, bunlar içinde vakit gerekli hayırlısı hocam. Düzenleyen sonerkyl - 21 Şubat 2017 Saat 11:56 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
ahmetdurna78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2016 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
sağ da gidik solda neyse bakalım cifam marka varmış onu alacağız herhalde
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
aynen küçük yerde olmuyor tamir işi komple değiştiriyorlar sanki yer titriyor direksiyona gelen bi titreme yok özellikle rampa yukarı çıkarken çok fazla hissediliyor ayağını gazdan çekince kesiliyor, gaza bastığımda sallanmaya başlıyor ayrıca vites koluda sallanıyor debriyajda hafif sallanma oluyor. bir defa değiştirdim mga markaydı akslar sinir oldum artık
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
sanki yer titriyor direksiyona gelen bi titreme yok özellikle rampa yukarı çıkarken çok fazla hissediliyor ayağını gazdan çekince kesiliyor, gaza bastığımda sallanmaya başlıyor ayrıca vites koluda sallanıyor debriyajda hafif sallanma oluyor. aksları bir defa değiştirdim yine tekrar etti mga markaydı başka bi marka alacağım önerdiğiniz bi marka varmı
|
||
![]() |
||
|
aks kafasında boşluk olabilir aslında tornacılar yapıyor genelde bu tip tamirleri ama tabi sanayi küçük olunca usta olmuyor pek bu tip konularda şimdi desem yan sanayilerin hiç biri orjinal gibi olmuyor ben focus varda 2 kere set olarak değiştirdim yine düzen tutmamıştı. arkadaşımın linea sı vardı deim yan sanayi alma yaptıralım iki aksın tamirine 250 tl vermiştik. 1 yıl sorunsuz bindi ondan sonra sattı zaten aracı. orjinelde 500-600 tl hangi aksta sorun var dedi usta sağ mı sol mu ?
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
sanki yer titriyor direksiyona gelen bi titreme yok özellikle rampa yukarı çıkarken çok fazla hissediliyor ayağını gazdan çekince kesiliyor, gaza bastığımda sallanmaya başlıyor ayrıca vites koluda sallanıyor debriyajda hafif sallanma oluyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
aynen titreme yapıyor. kimse uğraşmıyor karabükte tamir işiyle
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Yüksek hızda frenleme ön disklerden de olabilir.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
@Baran35 aksta problem varsa hem tok bir ses çıkar boşluk oluştugu için hemde 45-50 km üzerinde araba kafa sallar daha hızlanınca titreme oluyor. senin sorun ön disklerde torna yaptır yada değiştir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
|
Titreme yapınca sorun aksta mı oluyor. Benim de yüksek hızda giderken frene dokunur dokunmaz titreme aşırı oluyor yalpalıyor her an şeritten çıkacakmış gibi
|
||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
||
![]() |
||
|
sorun tam ne hocam araç titrememi yapıyor. orjinali tamir yapıyorlar yan sanayiler pek randuman vermiyor açıkcası.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
2004 pejo 206 düz vites benzil lpg'Li aracıma yeni AKS alacağım hangi markayı önerirsiniz. daha önce aks sorunu olan değiştirenler sorun yaşadınızmı yazabilirmisiniz????
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |