|
yeni 308 alacağım bilgi lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2017 Saat 18:07 |
selam arkadaşlar
halen 2011 peugeot 308 kullanıyorum. artık değiştirip yeni 308 alma vakti geldi benim için, aslında bisüre 0 alim diye düşündüm hatta bayide görüştüm fiyat aldım ama 2.el ile aralarında 10-15bin TL fark var bu yüzden 2015-2016 ikinci el almaya karar verdim. eski 308 den çok çok memnunum fakat benim tek pişman olduğum aracın siyah olmasıydı neredeyse yıkattığım araç 2 saat temiz kalmıyordu bu yüzden yeni 308 i büyük ihtimalle beyaz veya açık gri alacağım.bu segmentte diğer araçlarla karşılaştırdığımda onların çok üzerinde görüyorum 308 i. kullanan arkadaşlardan biraz tavsiye bekliyorum hangi paket almalıyım? mesela benim tek istemediğim özellik çok sevmeme rağmen cam tavan çünkü daha önce arabayla takla atmışlığım(kemer takılı değildi) ve tavan üstü 50-60mt gitmişliğim var,hep düşünmüştüm acaba cam tavan olsa ne olurdu diye. şimdiden teşekkür ederim. |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2014 yılın otomobili seçilmiş bir araçtan söz ediyoruz. Bence gözünüzü kapatıp alabilirsiniz :))
Cam tavan mevzusuna takılmanıza gerek Yok. Allah korusun bir daha takla atacaksınız diye bir kaide Yok. Ve emniyet kemerinizi lütfen takın :) Ayrıca o tavanlar ekstra mukavemetli olarak imal ediliyor Yani takla durumunda bile normal araçlar neyse cam tavanlarında aynı olacağı görüşündeyim. Şeffaf güvenlik filmi de çektiniz mi tamamdır. Bir de Yeni nesil eat6 otomatik şanzıman (dsg den daha seri diyorlar :)) ) ile tercihi tadından yenmez. |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 5 takla attım. Ters kondum ben de.
Kemerinizi takın mutlaka. |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracı sıfır alacaklar için bu fiyata Peugeot alacağıma volvo almayı tercih ederim. Volvo en güvenli araç.
|
|
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
1. 308 alacak arkadaşım, kesinlikle allure donanım almaya bak. En başta fazladan para vermiş gibi hissedersin ama kullandıkça Allure paket aldığına sevinirsin, ve satarken de tercih edilen bir araban olur. 2. DSG ile EAT şanzıman kıyaslaması doğru değildir. Çünkü DSG çift kavramalı yarı otomatik bir şanzımandır, EAT ise tam otomatik tork konvektörlu bir sanzimandir. Detaylara girmeyeceğim ama DSG nin sabıkası kabarıktır ve her DSG de potansiyel bir beladır. 3. Volvo ile peugeot kıyaslaması yapan arkadaşım,maşallah sana maşallah. :) |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bencede 308 alacağına Mercedes s600 alsın.. @tezmert torsiyon seni rahatsız etmiyorsa 308 güzel araba.. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
volvo aynı model ve aynı donanım dizel otomatik aracının fiyatı ne acaba o na bir bakma lazım sağlamlığı konusunda tabiki dünyada ilkler arasında ve volvo otomotiv sektöründe bir çok güvenlik donanımını onlar bulmuşlardır ve onlar sayesinde kullanılmaktadır. ancak yeni 308 güvenlik olarak çarpışma testlerinden başarıyla geçmiştir. volvonun v70 modeli hasar kayıtlı ve bir kaç parça boyalısı bile 75000 tl civarlarındadır. alttaki linkteki konuyudu okumanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
tezmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
allure donanımlı olanlar benim bütçeyi biraz aşıyor.
linkteki araç için ne düşünürsünüz. |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben fiyat açısından söyledim. Sonuçta bende de Peugeot var ama hani o parayı verecek olsam tercihi volvo dan yana yapardım |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |