![]() |
|
vites topuzu hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 08:57 |
günaydın arkadaşlar 2006 model feline im vites topuzunu değiştiricem lakin sökemiyorum sökebilen varmı servis çıkmaz bu diyor
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu hakkında ılgılı bılgı verılecektır arkadasım..
Düzenleyen EmRaH - 30 Aralık 2008 Saat 09:09 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu hakkında bir makalemiz mevcut. :
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
ya çok sağolll ya harika oldu bu vite stopuzu elimde 10 gündür bekkliyorum takayım diye
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bu makale linkine ulaşamıyorum sorun nedir acaba bilenler yazabilirmi?
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Forum ahalisi kimseler yok mu 5 gün oldu,kelpetenle cevap alınıyor heralde bu forumda üyelerden
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
çok serttir sıkı çekmeniz lazım.
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Merhaba; Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır....
Birde bu linkleri kontrol edelim
Saygılarımla...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Herşeyi devletten beklememek lazım :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
90 derece çevirip yukarı çekeceksiniz.. yanlış hatırlamıyorsam saat yönüne dönmesi gerekiyordu.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |