![]() |
|
mazot kaçağımı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2017 Saat 17:31 |
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oraya mazot gelmesi zor biraz hocam büyük ihtimal terleme felan olmuştur yağ lekesi olabilir. temizleyip gözlemleyin derim devam ediyorsa sürekli biryerden yağ kaçağı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim de oralar hep simsiyah yağ zaten, siliyorum geri geliyor 1 ay sonra.. 10000 kmde eksilme hiç olmadığı için boşverdim..
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Bugün temizledim,silindir şeklindeki metal parçanın üstünde BOSCH yazıyor, Bu parça ne işe yarıyor, usta terlemedir dedi ama çok ıslak olduğu için kaçak gibi duruyor
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
O parçanın sagında siyah boruların altında mazot filtresi var. Kesinlikle yakıt kaçırmış. Bak tırnaktan fayda var. Filtreden gelen borulara baktır
|
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Tamda o parçaya giriyor borular
|
|
![]() |
|
yaklaşık 2000 km önce mazot filtresini değiştim tamircinin çırakları değişti filtreyi, kesin onlar birşeyleri eksik yaptılar, en kısa sürede baktırayım
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |