|
407 ufak tefek sorunlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bumerang_03
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bumerang_03
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2017 Saat 11:23 |
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum antalyada ikamet ediyorum 2013 2014 yıllarında peugeot yetkili bayisinde satış danışmanlığı yaptım bizim dönemimizde sıfır 407 ler yoktu
2006 model 1,6 hdi 238,000km de executive araç satın aldım şunları farkettim. 1.si:bu aracta sürücü emniyet kemeri uyarısı veriyor fakat yolcu emniyet kemeri veyahut arra kısımlarda emniyet kemeri takılı değil uyarısı var mı? 2:kontağı ilk açtığımızda uyarı ikaz lambaları arasında kızdırma bujisi ışığı var mı ve yanması gerekir mi?bende yanmıyor 3:yine kontağı ilk açtığımızda YOLCU airbag acık veya kapalı sarı bir ışık yan ıp daha sonrasönüyor fakat bu araclarda normal airbag kontrol ikaz ışığı yok mu?bende sadece o var 4:uzun yolda hız sabitleyici açık iken sağa yada sola genellikle sağa viraja girdiğimde ki cok keskin viraj değil esp bile devreye girmiyor tatlı viraj yani.hız sabitleyici devreden çıkıyor yani bence direksiyonda bi kısımla alakalı bir durum ama başına gelen oldu mu? aracı yeni tanıyoruz biraz fazla yazmış olabilirim kusura bakmayın artık:) birde şu var:aracın motor sesi bana fazla gibi geliyor kabin içine cok motor sesi alıyor rolanti de de aynı normal yolda da aynı kaput izolatörü de var herkezde aynı mı? şimdiden teşekkürler
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 2009 var Bendekileri söyleyim.
1. Sürücü yanı uyarısı var arka koltuklarda yok. 2. Evet var. Araç çalışınca 10 saniye içinde söner. 3. Bilmiyorum ben de airbag uyarısı yok. 4. Hız sabitleyici sadece debriyaja frene basınca devreden çıkıyor. Esp ile ilgili bir durum mutlaka vardır ancak Esp devreye girmiyorsa neden devreden çıktığını bilemeyeceğim. Ben sakin kullanırım. 2 hafta önce kayınpederi aldım arabama yolda "benzinli mi bu" diye sordu. Ama bana göre sesli çalışıyor. Onun kulakları az duyuyor olabilir. Önceki (2006) ford'uma göre çok daha sessiz. |
|
bumerang_03
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bumerang_03
|
anladım teşekkürler sürücü uyarı emniyet kemeri bende neden çalışmıyor onu bulmak lazım
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koltuk altındaki sensör kabloları çıkmış olabilir. |
|
bumerang_03
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bumerang_03
|
bunun özellikle kapatılan bi kısmı v ar mı acaba?sürekli ses yapmasın diye?yani koltuk altındaki kablolara bakacağım fakat diyelim ki sağlam...
acaba neden yapar bu uyarı vermemeyi?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı bsi' den katapılmış olabilir uyarılar. tabi pp2000 ile bağlanalıp bakılması lazım yada arkadaşımızın dediği gibi koltuk altındaki soket sökülmüştür büyük ihtimal
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |