![]() |
|
206 yakit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrebbr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2017 Saat 22:03 |
Arkadaslar herkese merhaba, bende 2001 model otomatik 206 xt aldim,aracim lpgli ancak km de yaklasik 40 kurus yakiyor (70 tl gaz=160km) araca sibop ayari yapildi,hava filtresi ve bujiler degisti,lpg hortumlari degisti lpg ayari yapildi vs ancak bir turlu yakiti dusuremedim benzin gostergesi bozuk oldugu icin benzinde hiz deneme sansim olmadi,toplam 4 lpg ustasina gosterdim (genelde bilgisayardan ayar yapip gonderdiler) hala sorun cozulmedi acaba sanzimanda bir sıkıntı olabilir mi gecislerde ve arabayi calistirirken problem yok bazen vites gecerken yuksek devir istiyor ve gaza yukleniyorum bundan oturu olabilir mi ?simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün Yoldan geldim. Onceden 55 liraya dolan depom artık 80 liraya doluyor. Son zamlardan sonra şehir içi 35 kurusun altında yakan araç kalmadı. Sorun arabanizda değil fiyatlarda bence.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kışın şehir içi normal bence..
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 aşağı 5 yukarı böyle yakarlar hocam. Normaldir
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Kaç lt ile kaç km gittiğine bakmak lazım. Depoyu doldur km yi sıfırla depo bitince kaç km yol almışsın not al. Çok dur kalk yapıyorsan aniden hızlanıp aniden duruyorsan çok yakarsın kimi tipler görüyorum kırmızı ışığa 20 metre var gazı kökleye kökleye gidiyor sonra aniden duruyor |
|
![]() |
|
Emrebbr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Bir depoyla lpg 28 lt=160 km yapiyorum arabayi sakin kullanirim genelde, pejo otomatiklerde bu normal bir durum mu acaba
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sadece peugeot değil diğer tam otomatik vitesli araçlarda da durum aşağı yukarı aynidir. Şehir içi fazla yakar ama şehirler arasi yolda çok az yakar. Ilk defa otomatik kullanıyorsanız oda etki eder. Gaza ne kadar çok basarsanız o kadar geç vites değişir. En fazla yakıt tüketimi 1. Viteste olur. Sakin kullanirsaniz ve ayağınız alısirsa biraz daha düşer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |