![]() |
|
307 sw vites hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2017 Saat 02:17 |
Öncelikle Selamın aleyküm 307 sw min şöyle bir hatası var aslında hatada denmez ama beni çok rahatsız ediyor vitesi 5. vitese aldığımda normal 5. vitese geçiyor ama vites topuzu 3. vites yerine gelmis gibi oluyor yani ortaya geliyor topuz ve bu benim kafamı karıştırıyor hatta bazen 3 vitesdeyim sanıp 4 e takmaya çalışıyorum acaba tüm 307 sw lerin vitesimi böyle yoksa benim arabam mı bozuk yardım ederseniz sevinirim simdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Seninki bozuk..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle birşey olmaması lazım araç dururken 5. vitese alıp resmini çek buraya yükle bakalım
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Arkadaşlar sizde 5. Vitesde cekip atarmisiniz rica etsem merak ettim normalı nasil olmalı ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
vites kutusunda sıkıntı var bence hocam sanki boşta gibi duruyor vites körüğünü çıkarıp birde birde vites çubuğunun resmini ekleyebilirmisiniz. dediğiniz gibi diğer arkadaşlarda atsın bakalım onada
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bizim eski şahin de böyle dururdu hangi viteste olursa olsun..
tofaşta bu vites topuzunu hizalayan şanzumanda bi aparat vardı o erimişti ama yaptırmadık öyle bindik. Pejolarda nasıl bilen var mı? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
peugeotlarda aynı @mehmet plastik parçalar var vites kutusunun içinde büyük ihtimla kırılmıştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
O zaman sorun belli çözüm belli, malzeme para tutmaz da işçiliğe ne istenir bilmem.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Yorumlarınız için teşekkür ederim aracın zaten 150 bin bakımı yaklaşıyor o zaman yaptırıcam insallah ama sizden ricam normal aracta nasıl duruyor 5. Viteste zahmet olmassa fotografini cekermisiniz gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |