![]() |
|
Aracın ederi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbjk1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2017 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2017 Saat 19:46 |
Herkese merhabalar arabamı satıcam fakat sizlerdende fikir almak istiyorum araç 2007 1.4 hdi 206 xline paket aracımda bagaj kısmında iki parça lokal boya var onun dışında boya yok kazası ve hasar kaydıda yok km 214000 de motoru %94 çıktı koltuklarında yıpranma yok değişen hiç bir parçası bulunmamaktadır kısacası yapılması gereken herşeyi ben yaptırdım şu piyasaya bakıp fiyat belirleyemedim ve siz değerli kardeşlerimden bu konuda fikir vermenizi istiyorum aracıma ne kadar değer biçmeliyim ederi nedir rengi gri
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20-21 arası gider diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar dilerim.
|
|
![]() |
|
mbjk1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2017 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Boyalı hasar kayıtlı araçlar o fiyattan gidiyo bıgün biraz baktım da ben 23500-24500 gibi düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
2 ayda gene mi artmış fiyatlar :) ben de aralığın ilk haftası sattım 206 x-line aracımı ve büyük emek harcamıştım. Artısı çoktu yani aracın ve 23'liraya sattım. 2 parça boyalı 190 binde. Umarım istediğiniz rakama satarsınız.
|
|
![]() |
|
Umarım kardeşim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
piyasa bu aralar baya yüksek 23-24 arası alıcı çıkar büyük ihtimal.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Napyon be abi kötü şahinler 17_18 den gidiyor. 25 uygun olur bence |
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Aynen min. 24 bine alıcı bulabileceğiniz kanısındayım bu piyasayla. Benim anlamadığım teknolojik ürünler (elektronik cihazlar,arabalar v.s) kullanıldıkça eskir eskidikçe de fiyatı düşer (kullanıldığından ötürü). Memleketimiz o kadar ilginç ki 4-5 sene önce aldığım araba şimdi 4-5 sene daha kullanıldığı halde 2 katı fiyata çıktı anladık dolar yükseldi ekonomi sıkıntılı v.s ama ilginç yani anlam verebilene aşk olsun. Arkadaşın da dediği gibi doğan slxlerin 15-16dan kapış kapış gittiği piyasada 24ün altına pek düşmeyin derim. Allah hayırlı müşteriler versin iyi insanlarla karşılaştırsın.
|
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |