|
308 170 km yi gecememe |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alitnrsvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2017 Saat 16:01 |
Merhaba ben ali yeni peu ailesine katildim.peu 308 aracim da devir saatini kacta kullanmaliyim devir dusuk oldugunda arac gaz yemiyor bu normal mi
Düzenleyen alitnrsvn - 27 Ocak 2017 Saat 23:27 |
|
alitnrsvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
|
Peu 308 1.6 vti 120 hp aracım
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. araçta lpg varmı hocam birinci sorum ikinci olarak siz kaç devirde değiştiriyorsonuz. 2500-2700 aralıgında değiştirmeniz yeterli olacaktır. Aracın bakımları en son ne zaman yapıldı. vti 120 hp araçta gaz yememe problemi heleki konya gibi düz yolları olan bir ilimizde hiç problem olmaması lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
alitnrsvn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
|
Hosbuldum tsk ederim hocam benzinli arac mesela 4 viteste gaza basiyorum devir dusukken hic oynama olmuyor vitesi 3 e dusurup gaza basiyorum hizlaniyor
|
|
alitnrsvn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
|
Aracla bir kac deneme yaptim aslinda sorun 5 viteste bu viteste deviri 3 un altina dusurdugumde tekrar ivmelemiyorum veya cok yavas hiz artisi oluyor ayrica 170 km yi gecmiyor arac
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Ben anlık yakıtı takip ederken farketmiştim, dizel aracım ama sende de aynısı olur..
170km hıza kadar araç çok seri ve normal (16-12 lt) yakıyor. 170e gelince yakıt 8.0lt/100km ye düşüyor. Bu süratten sonra gazı köklemem bile hiçbirşey ifade etmiyor. 170ten sonra 190 210 bu süratlere çıktığımda bile yakıt sabit 8.0 lt. Kısaca arabalarda limitleyici var.. Kaldırmanın illaki yolu vardır ama gerek duymadım araştırmadım.. |
|
alitnrsvn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
|
Katalitik konvektorde sorun var mis ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
hocam 3000 devir altında vites yükseltmeni tavsiye etmem. vites yükseltmeniz için 3000 deviri bulması lazım çünkü vites değiştirme esnasında devir 2500 civarına düşüyor yani sınıra ve bu esnada araba istediği devri hemen yakalayıp hızlanması rahat oluyor.
hızlanma vitesi 4 ncü vitestir 4 te devri zorlaya bildiğiniz kadar zorlayıp 5 e attınızmı göstergedeki km yi yakalayabilirisiniz. ibre sonu göstermiyorsa bu sizin aracınızın performansıyla alakalı durumdur. ARACIN YETERİNCE HIZLANMAMASI; Baskı balata bunun en büyük etkenlerinden biridir. bitikse aracın bağırır ve hız yapamazsın. bujilerin iyi olması lazım yarı yada bitikse yeterince ateşleme yapamadığından benzini tam yakamayabilir. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ali bey kusura bakmayın hafta sonu pek aktif olamıyorum bende zaten bobin - buji - oksijen sensörü ve kat kontrolü yaptırın diyecektim zaten sorunu bulup çözüme ulaşmışsınız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
alitnrsvn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alitnrsvn
|
Eksozcuda tamir edildi arac iyi durumda suan
Düzenleyen alitnrsvn - 31 Ocak 2017 Saat 13:14 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |