![]() |
|
spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2017 Saat 11:24 |
Araca spor yay takmak istiyorum. Fakat görebildiğim kadarıyla arka lastiklere gerek yok gibi çünkü yere yakınlığı öne göre daha fazla. ön tarafın tekerle mesafesi yanlış ölçmediysem 15 cm, arka tekerin 7-8 cm. bu durumda ön tarafa sadece spor yay takmam arabanın sürüşünü etkiler mi?
veya spor yay alırken alçaklığı; öne 5cm, arkaya 3cm şeklinde mi alayım? |
|
![]() |
|
timberlake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı timberlake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızın fotosunu yükleyebilirmisiniz? Önlerle arkalar arasında o kadar fark olmamalı.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın eski sahipleri torsiyonunu indirmiştir,doğal olarak estetik durması açısından önlerdede spor yay mevcuttur satış için orjinal yay takıncada vaziyet ondan böyledir diye tahmin ediyorum.Çünkü genelde 206 modellerinde ön taraf daha alçak durur,yada okadar fark olmaz.Eğer arkaların kıvamı size güzel geliyorsa sadece ön tarafa spor yay takarak istediğiniz görüntüye ulaşırsınız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
aAracımın resimleri aşağıdadır. Araçta bildiğim kadarıyla hiçbirşeyiyle oynanmadı. Benden önceki 2 kullanıcıda bayandı ve servis kitapçıkları, faturalar,servis kağıtları vs bunları doğrular nitelikte. orjinal teyibi bile durmakta. Bu sebeple yayda veya başka birşeyde oynandığını düşünmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. şimdi ben buna 7,5 cmlik yay mı alayım? arka ile ön arasında ne kadarlık bir oynama yapayım? Sonerkyl özellikle senden yorumlarını bekliyorum üstadım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bence lastiklerden kaynaklı o fark çünklü yanak çapı 50 yada 45 gibi gözüküyor önklere 7.5 deilde 5 lik alsanız daha iyi bir görüntü elde edebilirsin 7.5 luk sıkıntı çıkaracaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
206 larda ve pug ların hemen hepsınde boyle bı acaıpık var ben spor yay koydum arka daha basık duruyor ben oturunca esıtlenıyor :)
zaten spor yay koyan onlerı presletıyor goruntu duzelsın dıye. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |