![]() |
|
bagaj kilidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2017 Saat 11:21 |
Ufak bir sorum olacak;
1- Araba çalışır durumda iken bagajı açamıyor muyuz? ne zaman denesem kilitli 2- Arabaya binmeden önce bagajın kilidini açıyorum sonra binip arabayı çalıştırıyorum fakat avm gibi yerlere girerken her defasında kontaktan anahtarı çıkarıp ve arabadan inip bagajı anahtarla açmak zorundayım çünkü her defasında kilitleniyor! Arabanın içerisinden inmeden halledebileceğim bir tuşu, kolu var da ben mi bilmiyorum! |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin aracınızı bilmiyorum ama benim (206 hb) göstergenin önündeki 4lü flaşör düğmesinin soluna basınca manuel kapı kilitlerini açıp kapatıyor ve haliyle bagaj kilidim de açıp kapanıyor kapılarla birlikte. tabi bu lazım olduğu zamanlarda aklıma gelmiyor ya kapıyı açıyorum tüm kilitler açılıyor ya da stop edip anahtarla iniyorum arabadan :)
|
|
![]() |
|
Chn16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracim 307. Avm de soför kapısını hafif açtığımda güvenlik bagajı acabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |