![]() |
|
Automatic Gear Fault arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KaanU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2017 Saat 10:42 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Aranıza yeni katıldım iyiki de katıldım. 2003 model 307 xr aracımda bugün yolda giderken Automatic Gear Fault hatası verdi, vites yüksek devirlere dayandı arabayı stop edip yeniden çalıştırdığımda normale döndü. Bu olay 1-2 ay sonra yeniden başıma geldi bir kaç araştırma yaptım ama cevabı tam net olarak bulamadım. Çözümü nedir? Bilgisi olan başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olmasını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
Düzenleyen KaanU - 23 Ocak 2017 Saat 10:46 |
|
Kaan
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin kaan aracın bu hata genedel selenoid valflerin arızalanması ile karşılaşılır değişimi düzelecektir. maliyet 600-700 tl civalarındadır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KaanU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk abi, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
|
|
Kaan
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PEUGEOT ORJİNAL CİHAZA BAĞLATTIR BASINÇ-AYAR-FARK-TAVSİYE DİYE BİR ARIZA KAYDI CIKIYORSA
2574.16 PARÇA KODU ŞANZIMAN SELENOİD VALFİ 2 ADET MOBİL LT71141 4 LİTRE ŞANZIMAN YAĞI CIKAN VALFLER BEYAZ SOKETSE SANZIMAN BEYNİNE YAZILIM GÜNCELLEME
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |