![]() |
|
99 model 206 benzin pompası elektrik sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2017 Saat 21:54 |
Merhaba arkadaşlar;
Aracım bugün çalışmadı, herneyse elimizden geldiğince baktık kurcaladık araştırdık benzin pompasından ses çıkmadığını farkettim. Sıralı sistem ama direk lpg de çalışmıyor lovato sistem. Herneyse orayı da açtım kurcaladım ses mes yok pompadan gelen tabi rahat duramadım bağladım kabloyu aküye verdim direk elektriği pompaya çalıştı bastım marşa çiçek :) Sonra kabloyu çektim 20 sn sonra benzin bitti herhalde pompalamayınca durdu gene. Sigortası tabloda kaçıncı numara bilmiyorum, bayasının yerini değiştim olmadı, bir de time filan yazıyor üstünde pompanın orda bir kutucuk var kibrit kutusu kadar onda mı sorun bilmiyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum ustaya götürmeden önce iyi forumlar |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin pompasinin sigortasi atmistir. Model yılına göre ve motor koduna göre sigorta yerleri değişir o yüzden yorum yapmak sağlıklı değildir. En iyisi aracın kitapçığı varsa orda yazar veya internetten kitapcigini bulup bakabilirsiniz. Yada tek tek sökup gözle kontrol edeceksiniz. Ben öyle yapmıştım on dakikami almadi.
Lovato ilk çalışmada lpg ile çalışır fakat sistem on kereye kadar izin veriyor. Ilk başlangıçta lpg ile çalıştırmak için kontağı açın lpg düğmesine basarak marşa basın. Sigorta 2002 modellerde 2 nolu 15amper olan Düzenleyen talip206 - 22 Ocak 2017 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
hocam kitapçığı malesef bulamadım internette 2 nolu sigortayı başka 15 amper olandan söküp taktım ama olmadı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam benzin rolesi arızalı olabilir. onuda kontrol gerekebilir sadece siğorta ile alakalıda olmaya bilir.
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-BENZIN-ROLESI-ORJINAL,PR-566.html
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bugün baktırıcam artık napalım çözemedim kendim
edit: Sanayii e bıraktım kabloyla çalıştırıp hadi hayırlısı diyelim Düzenleyen prdxy - 23 Ocak 2017 Saat 11:23 |
|
![]() |
|
Kablosunda sıkıntı varmış arkadaşlar ustam saolsun ücrette almadı :)
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun
![]() Eşeğini kaybedip geri bulmuşsun resmen ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |