![]() |
|
206 1.4 8v trigerde bakımında neler değişmeli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2017 Saat 16:06 |
merhaba arkadaşlar
aracım 1.4 8v otomatık vıtes 192 bınde suan 200 bınıe gelmeden trıger degıstırcem ama nelerı tam degıstiştirmemiz lazım v kayısı dıslıler termostat vb neler degısmelı bılgı ve hangı marka parca tavsıye edersınız parcaları ben alıcam ustammız yapıcak, parca sıtesınden almayı dusunuyorum uygun oluyor sızın tavsıye edecegınız parcalar markaları varmdıır bosh vb |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal parçaları Al usta Ankarada Kursat Yılmaz var yedek parçacı en iyi o piyasada bana sorarsan :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınallerı alıcam ama konyada usta ve parcacılar hemzn 2 katıdan fazla ıstıyorlar 10 tl lik mala 50 ısteyenı gordum
ınn sıtesı varmıdır bı arkadasım bosh urunlerını tavsıy edıyor |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Triger de gates marka öneririm pekçok firma orjinal ürün olarak bunu kullanıyor. Peugeot orjinal üründen daha kaliteli.
Bunun yanı sıra devirdaim motoru alın değişmesi iyi olur. V kayışı alın. Termostata falan gerek yok bence. Bunun yanı sıra eğer yag kaçağı falan varsa egzantrik kecesi değişebilir. Kaçak damlama yoksa gerek yok. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Triger bakımında değişmesi gerekenler devirdaim bunun yanı sıra kayış bakımı yapılırken v kayışıda değişir.Geri kalan bakımlar aracın durumuna ve sizin isteklerinize göre şekil alır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ben şöyle bir sıralama yapayım buda benim tavsiyem
1-triger seti 2-v kayışı rulmanı ve kütüğü 3-devirdaim 4-motor yağı ve filtresi 5-benzin filtresi 6-hava filtresi 7-polen filtresi 8-fren hidroliği
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
herkese teşekkürler arkadaşlar
en kısa zamanda değştireceğim aracın çekiş güçü artarmı sizce 1.4 8v malum bıraz güçsüz kalıyor birde acık hava fıltresı yaptırcam fıkırlernız nelerdir ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |