|
Yağ ve buhar hortumu aiyorum acil |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Oguzhan1818
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2017 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2017 Saat 19:56 |
Yag ve buhar hortumu kirildi idarelik yapistirdik yenisini nasil bulabiliriz yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-16-BENZINLI-YAG-BUHAR-HORTUMU-ORJINAL,PR-1819.html
Bence çok para aldığına değmez. Benim de kirildi elektrik bandı ile sardim sıkıntı yok simdilik. Yada çıkma bulacaksınız |
|
Oguzhan1818
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2017 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Bu hortum saglam ince kucuk olanlarin ikisi kirildi bi sknti cikartirmi
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
https://www.google.com.tr/search?q=peugeot+206+yag+buhar+hortumu+ne+işe+yarar&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp1LPF3cTRAhVHqxoKHS-lC0EQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=UT4Su4KfBJHEiM%3A
Kucuk olanlar kardesim |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok sıkıntı çıkarmaz iyi bir yapıştırıcı ile yapıştırıp üstünu elektirik bandı ile sarin. Çok da önemli bir şey değil
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
150 tl istiyorlar dedigin gibi aknti cikartmayacak biseyse boyle devam edelim yaz gelince sokup tekrar yapistiririm kisin tuttugun yer elinde kaliyor kardesm
|
|
talip206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PCV SUPABI
Yanma sonucunda çoğu paslandırıcı özelliğe bir takım gazlar ve buharlar oluşur. Bu gazların bazıları segmanlarıda geçerek krankın çalıştığı bölüme gider. Eğer kendi hallerinde krank bölümünde bırakırsanız paslanma, çürüme ve tortu gibi birçok olumsuzluğa sebep olurlar. Bunun için oradan atılmaları gerekir. Eskiden bir boru ile direk atmosfere atılırdılar. 1960'larda hava kirliliği problemi ile karşılaşınca PCV (Positive Crankcase Ventilation = Krank bölümü havalandırma) sistemi geliştirilmiştir. bu hortumun görevi tamamen bu işleme yardımcı olmaktır. Yani havayi kirletmesin diye tekrar çıkan buhari sisteme geri veriyor. |
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Bantladik yinede sknti olurmu diyorsun yani kardes
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
Arkadaşlar aynı olay benim başımada geldi hava filitresini çıkarırken ortadan kırıldı ! yenisini buldum 100 tl fiyat çektiler ohaa dedim. benim araç 307 bu 206 için olduğundan biraz daha uygunmuş.
ÇÖZÜM Bu parça çok önemli değil görevi sadece yağın buhar olarak geçtiği bi hortumdur. kırılan yeri güzelce elektrik bandıyla gerdirerek sardınızmı eskisinden daha sağlam olacağını göreceksiniz. kırılmasının nedenide şudur aşırı sıcaklıktan ve plastik aksam olduğundan kuruyup en ufak bir esnemede de kırılıyor. |
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Sicakliktan degil ya soguktan olduda dediginize gore bi aknti cikartmaz heralde o zaman bantli kullanmaya devam edeyim cok tesekkur ederim birde arkadaslar aracim orjinal oynanmamis haliyle duruyor pejo 206 1.6 xt 110 luk pistirmayi dusunuyorum muayeneden bu hafta gecirdim kafam da agrimaz ideali kac cm spor yay alirsam simdiden tesekkur ederim ..
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
3.5 cm sizi de aracı da yormaz. Spor yay kullanımlarında, beraberinde spor amortisör de kullanmayı tavsiye ediyorlar. Orjinal amortisörlerin ömrüne ve çalışma prensibine olumsuz etki ediyor spor yay. Ama çoğu kişi orjinal amortisör üzerine spor yay kullanıyor. Eibach tavsiye edilir.
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Tesekkur ederim kardesim
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
http://m.n11.com/peugeot-206-eibach-pro-kit-spor-yay-1999-sonrasi-35cm-P88063723?cid=604001&gclid=CNTI5bvxxNECFUIq0wodFoAE7A&gclsrc=aw.ds
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
AYnen öyle :)
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Yalnız torsiyonu da 1 diş düşürmen gerekir 3.5 cm spor yay için
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Tamam kardesim fazlada pismasini istemiyorum senin arac nasil fotografi varmi
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Benim araçta orjinal yay ve amortisör mevcut. Bilgiler sağdan soldan okuduklarım ile eşin dostun yaptığı uygulamalar ile edinilen bilgiler. Torsiyona işlem yapılmasının sebebi, ön kısım 3.5 cm alçaldığı zaman dengeli görünmesi için. 1 diş düşürmek 3 cm e tekabül ediyor bildiğim kadarıyla ve bu aracını çok fazla yere yaklaştırıp sıkıntı yaratmaz. Fotoğraf da imzamda mevcut.
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Kardesim benin aracta 3 aydir bende bende tam bilmiyorun arastirmadanda bisey yapnak istemiyorum anlicagin 😊
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Haklısın tabi ki, körü körüne detayını sonrasını düşünmeden iş yapmak olmaz ☺ Aslanlara sahip çıkalım
|
|
Oguzhan1818
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Buralardamisin adaş
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |