![]() |
|
106 xr yardimci olurmusunuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aliekmekci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aliekmekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2017 Saat 23:09 |
![]() Arkadaşlar araci 1 ay önce aldim 20bin km önce 0 motor yapılmış. Bugün aracla 50km yol gittim biraz yüksek devirde kullandım hafif koku geliyordu indiğimde böyle bir yağ kaçırma gibi birsey gördüm ben pek fazla anlamam sizce bir sıkıntı varmi yardımcı olurmusunuz |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orası yağ buharı tahliyesi hocam bir sıkıntı yok aracı fazla zorladığınız için az bir miktar yağ çıkmış temizleyin gözlemleyin normal kullanımda da oluyormu .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |