![]() |
|
Otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
landerland_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2016 Saat 09:45 |
Beyler arabayı ilk çalıştırdığımda böyle bi durumla karşılaştım
Bu durumla karşılaştıktan sonra bizim türk mantığıyla kapa aç düzelir die düşünüp yaptım düzeldi. Bunu ilk arabayı aldığımda 2 veya 3 kez falan olucak yaptı ve spor ve kar modları da yanıp söndü her gaza basmaya çalıştığımda tabi 1 aydır bu sorunla karşılaşmamıştım ta ki düne kadar. Yine bi kez oldu kapatıp açtım arabayı tekrardan düzeldi ama sizlere sormaya gereği duyuyorum. Bu sorun neyle ve ciddi bi öneme sahip mi?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde sanzuman içinde bulunan selonoid valfler arıza yaptığı zaman bu uyarıyi verir. Vites kendini korumaya alir. Bağırır gitmez kontağı aç kapa yapınca düzelir. Enson sanzuman yağı kaç km önce değişti yag eski ise, azaldı ise bu tür uyarıları verebilir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
talip arkadaşımızın dediği gibi hocam selonoid valflerin ve şanzuman yağının değişmesi gerekiyor büyük ihtimal. maliyet 600-800 tl arası
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
landerland_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 yıl önce ağır bakımları yapılırken değişmiş hocam bu değiniz yağlar değişicek ise sorun değil benim için lakin şöyle bir durum var siz arabanın gitmeyeceği ile alakalı söylemişsiniz ama bende öyle değil benim araba hareket ediyor. Şöyle ki hareket ederken de bir bilgisayar sesi gelmekte ilk çalıştırdığım zaman da da gelmektedir. 2 haftadır bu sorunla karşılaşmamaktayım ve en kısa sürede değiştireceğim. İlgili yorumlarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |