![]() |
|
206 X Line için Yay ve Lip Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2016 Saat 00:18 |
|
Merhaba
Ocağın 20 sinde aracın muayenesi var. Muayeneden sonra spor yay ve lip taktırıcam şimdiden araştırmak istedim bu forumda ve başka forumlarda birçok konu okudum kafam iyice karıştı. Benim istediğim lastik ve çamurluk arasında 2 - 3 parmak boşluk olsun istiyorum bu haliyle çok havada duruyor. Üstünde orjinal jant ve lastikleri var. Bakıyorum kimisi 3,5 cm al diyor, başka birisi 5 cm al diyor. Arabanın motoru hafif dusmez diyen var. eibach fazla düşmez diyen var. Tecrübeli bir arkadaş link vb.. verirse ordan alayım diyorum. Birde lip konusu var üniversal lip alayım diyorum 15 TL yede var daha pahalıyada hepsi aynımıdır. Bunun içinde bir link varsa lipide ordan alayım bu arada buradaki konuları felan okudum ama karar veremedim iyi geceler dilerim
|
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dediğiniz gibi her telden vuran var maalesef. Dizel 206 hdi sahibi olarak aracıma ultra racing marka yay takmıştım. Orijinal jant lastik ile arasında 2.5 3 parmak girecek kadar boşluk vardı. Memnundum 1 sene kullandım o yaylarla.
Lip konusunda da Cupra Lip'te hepsi aynı değil orijinal ile benzeri arasında fark var. 3 parça olarak satılıyor benzeri zaten. Astra H lip öneririm size.
|
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kullandığınız yay kaç cm acaba, cupra lip tadilat yapmadan uyarmı ?
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Lip aldım ASTRA H Lip ama spor yay alamadım. Spor yay güvenilir nereden alabilirim bakıyorum ön arka 4 lü takım fiyatıdır yazıyor bu nasıl oluyor arkada yay varmı ki ? ozaman 206 uyumlu diye satılan yay üniversal bişeymi ? lütfen bilen arkadaşlardan rica ediyorum 5 cm yay alıcam
Düzenleyen doganatak - 08 Şubat 2017 Saat 18:45 |
||
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Coilover yaptırın bnce kaliteli bir yay zaten 350/400den baslar güncel fiyatlarını bilmiyorum eibach 5cm ideal ve kaliteli
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Düzenleyen doganatak - 09 Şubat 2017 Saat 01:46 |
||
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Kusura bakmayın yeni görüyorum cevabınızı. Kullandığım yay Ultra Racing 4.5 cm'di. 206'larda arkalar torsiyon var 4'lü set diye yazdıklarına bakmayın, sadece önlere yay takacaksınız. Cupra lip ise uçları uzun geliyor sadece. Orta kısımdan vidalayarak uç kısımlarını kesmiştik sonunda. Lip'in en görünür fotoğrafı bu var elimde. Bu da yay öncesi ve sonrası hocam. Düzenleyen Gokcesel - 08 Şubat 2017 Saat 21:01 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Estagfurullah bu fotograflar cok iyi oldu tam olarak istedigim goruntu buydu. Bisey daha sorayim camlardaki film kac numara ? |
||
||
![]() |
||
|
Ben 2 diye çektirdim ama sanırım 3 numara çekti yanlışlıkla. Arkadaşlarımda ki 2 numaraya göre benimkiler baya koyuydu çünkü :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |