![]() |
|
dikiz aynası geri görüş kamerası Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srhtccn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2016 Saat 22:19 |
dikiz aynalı geri görüş kamerası kullanan var mı aranızda. Hangi markayı öneririsiniz.
|
|
![]() |
|
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
srhtccn merhaba. marka olarak bır sey soylemıyım ama ben kullanıyorum. Alıexpress ten sldım 28$ a. montajını da kendım yaptım.
https://tr.aliexpress.com/item/2-In-1-Universal-Bracket-4-3-Inch-Mirror-Monitor-Waterproof-Rearview-Parking-Camera-for-Reversing/32469438157.html?spm=2114.13010308.0.0.JqwPxM&detailNewVersion=&categoryId=200000201 tek sorun kargo bıraz uzun suruyor.
|
|
![]() |
|
srhtccn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesli uyarma var mı yoksa sadece görüntü
|
|
![]() |
|
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldıgın urune göre degısıyor seslı uyarı olanlarıda var fıyat bır kac dolar artıyor. ben bugun arkadasın arabasına ve kendi arabama montajı tamamladım. bızde gören arkadaşlarda kendı arabaları için niyetlendiler.
|
|
![]() |
|
Badur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günaydın herkese. Fotoğraf yükleyebilir misiniz? Nasıl durduğunu erken görüntüsünün nasıl olduğunu daha iyi anlayabiliriz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |