Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - radyatör suyu sorunu 307
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

radyatör suyu sorunu 307

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AllyDrago Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AllyDrago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: radyatör suyu sorunu 307
    Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 10:32
merhaba arkadaşlar. aracımda yine ilginç bir problemle karşınızdayım... 
benim araç su akıtıyo bayadır. Allahı var bikerede kanala çekip altına bakmış değilim peder bikaç kere kaza yaptı benim araçla. parça parça 10 bin lira para gömdüm araca ve muhteşem sıkılmış durumdayım yinede kendim uğraşıp birşeylerini düzeltmeye çalışıyorum.. bugün hararet 70den 90sa bi anda löp diye attı. aracı parkettim su kapağını açtım yavaş yavaş biraz su fışkırdı. sonra baktım içinde maxın biraz altına kadar su var (antifirizimin hepsi akmıştır bu arada ben sadece su ekliyorum eksildikce) sonra radyatöre giren su borusunu biraz mıncıkladım mıncıklamaya başladıktan 5-6 saniye sonra suyu kolası bitmiş buzlu bardaktan pipetle çekmeye devam eder gibi hüp diye içti. görebileceğim seviyede su kalmadı yani... ne yapmamı önerirsiniz. mantıklı mantıksız tüm tekliflere açığım deyinki gardaş eline al balyozu arabayı param parça et uygundur yani.. geçenlerde yine arabanın bişiyine sinirlendim çıkartım beylik tabancamı kaputa dayadım ateş ettim edecem o kıvama getirdi beni :D
Obsession Lament To Freedom...
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 10:49
Allah sabır versin kardeş :) aman öyle bir şey  yapma birde onla uğraşırsın. termostat arızalanmış büyük ihitmal hocam değişimi ile düzelecektir.birde yedek su deposu kapağını değiştirin. kaza herkesin başına gelir önemli olan cana gelmesin araç bir şekilde yaptırılıyor en kötü hurdaya satırsın. 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AllyDrago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 13:37
benim su deposunun kapağı bir acayip zaten bazen açarken contalı kısmı üzerinde kalıyor kapagın dıs kısmı elime geliyor.. bide termostat tam olarak ne işe yarar ve nerededir 307 1.6 hdı larda 
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 13:51
hocam kapak bozuk o kesinlikle değişecek. termostat motora baktığınız zaman sağ tarafta kalıyor. linkteki parça aynısı termostat kütüğü bunun içine takılyor. 

http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-16-HDI-TERMOSTAT-ORJINAL,PR-552.html

tabi öncelikle kapağı değiştirin olmazsa termostatı değiştirmeniz gerekecek. 

Peugeot 106 1.4 (1997)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Yukarı Dön
hzr206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hzr206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 15:33
Hocam aynı kapak sorunu 3 gün önceye kadar bende de var kapağı değiştirdikten sonra biraz hafifledi.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AllyDrago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2016 Saat 10:21
çok teşekkür ediyorum sürekli başlık açıp kuru kalabalık yapmamak için diğer sorunumuda buraya yazayım bugün sipariş verdiğim turbo borum geldi 1.6 hdi larda olan ve genelde patlayan sert plastik borudan bahsediyorum bu borunun dibinde 1 tane civata yeri var takma mantığı nedir bahsedebilirmisiniz internette biraz araştırdım sağlıklı bir cevap bulamadım. bi tarafına kelepçe ile şişen hortum bağlanıyor orayı hallederim sıkıntı yok :D ama diğer tarafı bana biraz ilginç geldi tek civata tutacakmı? birde mantıken diğer civatanın takılması gereken yerde hilal bir çıkıntı var ne işe yarıyor?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AllyDrago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2016 Saat 10:26
şimdi sen niye kendi başına halletmeye çalışıyorsun kardeşim diye kızanlar olabilir aranızda onlar içinde şöyle bir açıklama yapayım kuzey kıbrıs Türk cumhuriyetindeyim ve burada usta yok. samimi söylüyorum buranın ustaları bana göre aracı ben nekadar biliyosam okadar biliyorlar. sadece ses yapıyo laçkalaşmış diye V kayışını değiştirecekleri arabanın sekmanlarına kadar inen ustalar var burda :D  100 lira değil 4.000 lira alan ustalar. istisnasız önüne gelen herkesin cebindeki parayı son kuruşuna kadar alan ve alternatifimiz yok başka biryere kaçamazsın diyen ustalar :D
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2016 Saat 10:36
rice ederi hocam kıbrıs malesef öyle bir kaç tane üyemiz usta konsunda çok şikayet ediyorlar. turbo için bir video var izlerseniz probleminizi kendiniz halledersiniz. Sizi elinizden geliyorsa böyle işler neden yapmayacaksınız zaten formumuzun amaçlarından biride budur kendi arabanın kendi ustası olmak.

https://www.youtube.com/watch?v=rLz5Mgfw2qo
Peugeot 106 1.4 (1997)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AllyDrago Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2016 Saat 11:08
tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum sonerkyl. işyerinde kullandığım internet kısıtlı youtube a giremiyorum eve vardığımda izleyip uygulayıp inşallah başarılı sonuçlarımı sunacağım :) 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 374 0 Ozzy1903
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 769 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6561 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 256 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 506 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 392 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107728 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1634 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3358 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10306 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9140 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1142 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1367 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1750 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55747 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 331 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1503 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 3070 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 299 0 İlyas41
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English