![]() |
|
307 otomatik şanziman yagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2016 Saat 18:39 |
Dun arabanin selenoid valflerini degistirdim tabi dogal olarak yagini da usta castrol ||| otomatik sanziman yagi koydu benim bildigim mobil in ozel yagi ama usta kendi servisi bile artik castrol kullaniyor dedi mecbur kabul ettim sizce bir sorunla karsilasir miyim ?
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu fikri olan
|
|
206 xt otm.
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Orjinal sanzuman yagı esso lt 71141 dir. Fakat esso türkiye piyasasında olmadığı için servisler mobil lt71141 kullanmaya başladı. Bir sorun olacağını sanmıyorum. mobil bu yağda kendini ispatlamış bir marka. Özellikle sanzuman aşırı ısınmaya başladığı zaman yağın kalitesi ön plana çıkar.
Yapılacak tek şey gözlem yapmak sıkıntı olursa değiştirmek. Ki castrol de iyi bir marka pek sıkıntı çıkaracağını sanmiyorum |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim, baska fikri olan var mi ?
|
|
206 xt otm.
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sıkıntı çıkarsa zaten kendini belli eder hocam castrol yağ konusunda dünyada kendini kanıtlamış firmlardan içiniz rahat olsun şimdilik. benim aklıma gelen şazumandaki yağ hepsi değişmiyor malesef bildiğimiz üzere 2-3 lirtre kalıyor içinde işte kalan bu yağ başka bir marka ve eski yağ olunca içindeki yağla karıştığı zaman vizikozite problmi çıkarabilir oda belki bu mobil koyduğun zamanda karşına çıkabilir. zaten böyle bir sorun olursa vites geçişlerinde vuruntu olacaktır. ama herhangi bir vuruntu vs. olmazsa sıkıntı yok kullanmaya devam edersiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Eyvallah kardesim sagol , su an icin bir sorun yok
|
|
206 xt otm.
|
![]() |
|
ahmettartan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam selenoidleri kaça değiştirttin?
|
|
![]() |
|
Hocam 550 e halettik ama usta ahbapti cok az iscilik aldi .
|
|
206 xt otm.
|
![]() |
|
ahmettartan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
Vay anasını... ben 1200 tl verdim....
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bende önceki yıl ankarada 500 e halletmiştim. Genel türkiye piyasası yag selenoid işçilik 600 800 arası değişiyor. Aslinda toplam maliyet 300- 350 civarıdir, gerisi işçiliktir.
|
|
![]() |
|
1200 biraz fazla balatada mi var isin icinde talip kardesin dedigi gibi 600/800 arasi piyasa
|
|
206 xt otm.
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettartan
Balata yok malesef....
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Şanzımandaki tam boşalmamış eski yağ ile Yeni yağ karıştırılırsa, bu viteslerde geçiş zorluğu yaşatır mı acaba ? Zaten kemikli olan vites kolu, baskı değişiminden sonra iyice sertleşti. 4-5 bin km dir böyle. Acaba yağı değiştirsem mi ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
castrol yağ iyi sorun çıkaracağını sanmam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |