|
Yakıt İbre Sorunu Arkadaşlar.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2016 Saat 18:49 |
|
Merhaba arkadaslar heryerde okudum ama bir türlü anlam veremediğim bir sorunum var 308 2011 model aracım dizel , araca aralıklı olarak 80 tl lik yakıt aldım ama ibre zorlatıyor belli bir konumun üstüne çıkmıyor. ve şuan full boş olarak sürekli uyarı veriyor düşük yakıt olarak, ama bunu 10 lt üzeri tek alımlarda düzeldiğini felan söylüyorlar bu konuda deneyim yaşayan arkadas oldu ise bilgilendirirse çok sevinirim ..
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
7-8 litre altında alımlarda ibre hareket etmiyor benim aracımda. Bir ara 20-20-30 aldığımda ibre hareket etmemişti. Sonra tek 50 lira aldım düzeldi. Yani içinde olan dahil olması gereken yere geldi. Bunu yaşadıktan sonra hep 50 liralık aldığım için 10 litre civarı ediyor ve hiç sıkıntı yaşamıyorum. Bence sizde depoyu full yapın bir bakın.
|
||
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim kardeşim dediğiniz gibi bugün bir fulleyim deneyim.
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Ne demek abi rica ederim. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |