![]() |
|
307 arka silecek problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2016 Saat 11:13 |
Arkadaşlar,
Düzce Akçakoca'dan 307 2004 1.6 xt benzin otomatik sahibiyim. aracımı alalı 1 ay oldu. sanırım yukarıdaki kişisel tanıtım yeterlidir... aracın arka sileceği ilk denemede çalışır gibi oluyor, 1-2 cm hareket edip duruyor.Ardından tekrar devreye girdiğinde hiç bir sorun yokmuş gibi çalışıyor... bu sorun sadece arka sileceği ilk kez devreye sokarken oluyor. lastiği deforme olmuştur belki diye silecek kolunu değiştirdim.ama sorun düzelmedi. başına gelen yada çözüm fikri olan var mı? teşekkürler
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vd40 işinizi çözebilir denedınızmı ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oda olablir. bagaj kapağını bakalitlerini söküp silecek motorunu sokerlerini kontrol edin ve güzelce kontak sprey ile temizleyin. birde silecek ayar kolunu iç kısmında oksitlenme vardır siz sileceği çevirince ilk başta oksitlenmeden dolayı çalışmıyor olabilir sonra ikinci kez devreye soktugunuz zaman oksit kazındığı için yam devreye giriyor olabilir. bu konu ile ilgili forum içinde konular var aratıp bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontak spreyi ve oksitlenme olayına nir bakayım.
teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |