![]() |
|
206-2005- xt model içeriye su alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2016 Saat 15:23 |
ama ben kışında ac tuşunu açıyorum, denemek için birsüre ac tuşunu açmyacağım,
Ön koltuk ve döşemeleri kaldırıp alttaki suyu temizledim, bakalım birde onu deneyeceğim, vitesin orta bölümü nasıl sökülür bilen varmı, birde sağ kapı açık uyarısı çıktı başıma :(
|
|
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Araca simdi baktim. Polen fiktresinin orda su yok,
Marspiyel ustundeki dosemeler kuru, kapilardan gelmis olamaz, Yagmur yaginca su almiyor ne hikmetse, 2 yazdir hic almadi, gecen kisin aldi, birde yeni almaya tekrar basladi, Tek farkli olan kaloriferleri calistirmam, baska fark yok, aracin icindeki suda antifiriz kokusu yok, yani radyotor suyu degil. |
|
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43424&PN=2&title=206-aracim-su-icinde
Bu link benim konum ve en sonda paylaştığım resimler sanırım işini görür
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
onlycihan " iç kapı trimlerini " bi resim filan atman mümkün mü, kapının iç plastik aksamı mı bilemedim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Ben aracımdan soğudum inanın çok çaresiz bir durum. Ben de sizin gibi çok aradım götürdüğüm usta güya torpidoyu bile sökmüş bulamamış. Öyle saatlerce tazyikli su bile uygulasanız bulunmuyor. Benim sıkıntım sağ tarafta ve temiz yağmur suyuydu. Yağmur yağdıktan sonra göl oluyordu. Elinizden geliyorsa iç kapı trimlerini sökün ve o şekilde su tutun oradaki köpük malzemenin contası çürümüş ise oradan sızan su araca giriyor. Ben de hiç ihtimal vermiyordum son baktığım yerde buldum onca zaman ve param boşa gitti. Çektiğim üzüntü ve stresde cabası oldu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
15 dk bol su tuttum araca, bende içerde döşemeler kalmış ve içerdeki su tahliye edilmiş şekilde bekledim,
Hiç bir su görmedim kablolardaki 2 damla hariç, yani cam fitilleri değil, kapı fitilleri değil, tek aklıma yatan şu klima suyu kaldı, sonerkyl o delikleride açmışlardı sanayide yine su gelmişti, muhtemel pazar günü klima giderini bulup onu kontrol etmeliyim diye düşünüyorum, döşemeler ıslak resil halde, ayna kırılsa gidip yenisini alırsın, bu su alma olayı başa bela birşey..
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde hocam silcek kollarının altındaki bakalitleri açabilirsiniz oralarıda kontrol edin. birde kapılardaki plastik siyah körüklere bakarmısınız tam oturuyormu yırtık yıpranma varmı diye.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
onlycihan ilgin için teşekür ederim..
ustaya götürdüğümde marşpiyel altında bulunan delikler açıldı ama su gelmedi, usta 300 tl istedi diye, arka koltuk, ön şöför koltuğu ve döşemeleri kemdim söktüm. aracın içine girdim, dışarıdan hortumla su tutuldu 10-15 dk hiç bir yerden su gelmedi, tek farkettiğim, sigorta kutusunun ordan motor tarafından içeriye gelen kablolarla beraber çok ince ve az su gördüm, o kadar az su arabayı bir anda göle çevirirmi emin değil. 2 ci birşeyde, geçen senede peugeot 206 diye araştırmıştım, bugün genel olarak tüm araçlarda bu sorunu araştırdım. çıkan sonuç benim yaptıklarımın dışında, 1 - ön cam filtrelerinden olabilir 2 - klima suyu tahliyesi tıkalı olabilir, araç bende 2 yıldır var ve kışın klima açınca oluyor sanki, yazında kl,ma kullandım 7 saat sürekli yol gittim olmadı. önce klima tahliye hortumunu bulup açıcam, sonra cam filtrelerini kontrol edicem ... |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Benimde tam tersi sağ taraftan alıyordu aracı ustaya bile gösterdim bulamadı yine kendim buldum.kapı iç naylonlarınız sökülmüş ise ilk olarak oradan alıyor. Bence her iki kapıya da kuru havlu koyun tam kapanan yerine taban kısmına yani eğer yağmurdan sonra onlar ıslanıyorsa benim konum mevcut resim bile ekledim az da olsa çözüm İçin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Merhabalar,
2005 xt model aracımı ağustos ayında aldım, hiçbir sorun yoktu, bol bol suyla yıkadım kaç defalar, yağmurda kaldı hiç bir sorun yoktu, aralık gibi abimlere gittiğimde aracı çok dik yokuşa bıraktım, döndüğümde aracın şöför ve arka tarafının su aldığını diğer tarafta su olmadığını gördüm, kontrol ettiğimde döşemenin aldı ve 1 cm üstüne kadar su vardı. kış boyuncada ara ara su almaya devam etti, istanbul kartal oto sanayide birkaç yere gösterdim, döşemeyi sökmesine 300 tl istediler sorunada bakacaklarını, sorunla ilgili masrafları çözmeleri durumunda extra ücrete tabi olduğunu söylediler. Geçen sene baharda ben kendim söktüm, sigorta kutusunun yanındaki kablolardan aşağıya su damladığını gördüm, başkada birşey görmedim, ortalama 8 aydır o kadar yağmura ve benim yıkamalarıma rağmen hiç su almayan araç, 1 hafta önce abimlere gittiğimde yine aynı yokuşa bıraktığım aracım tekrar su aldı ve almayada devam ediyor, Bu sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım/ öneri bekliyorum, Teşekürler syg. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |