![]() |
|
206cc sürücü camından su alma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2016 Saat 15:08 |
aracımın önceki sahibi bayan olduğu için üstünü hiç açmamış ve cam fitilleri çok sertleşmiş. cam kapalı haldeyken kapıyı kapattığımızda camla fitil arasında 1 cmlik boşluk oluyor. bütün yağmur suyunuda oradan alıyor. Başka yerden akma kokma akıtma yok Allah a şükür. bunu nerede kime yaptırabilirim?
ayrıca 206 cc lerde diğer cabrio araçlardaki gibi kumandaya bastığımızda veya kapıyı açarken kendiliğinden cam, 1cm aşağıya iniyor mu? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
foto ekleyebilirsen daha iyi hocam büyük ihtimal fitil değişimi ile düzelecektir. fakat filitli bulmakta zorlanabilirsin servisi arayıp fiyat ve parça kodunu öğrenebilirsin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Camlar kapı açıldığında 1 cm kadar aşağı inmez. BMW vs. lerde olan durum 206cc de yok.
|
|
![]() |
|
spade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
aracımın şu an camı güya kapalı :)
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
cam krikosunda problem olabilir gibi hocam cam fitlleride sıkıntılı gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
meteora ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: bg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
aynı sorun benim de sağ kapıda var 206 cc ama bu sorun cam da değil dikkat edersen kabriyo nun kapana yeri duzgun kapanmıyor (resmin sağ orta kısmı ) ben henüz bi sonuç a ulaşamadım kapıda hafif düküklik vardı onu kaldırdım en azdından ruzgar sesi yok artık :)
|
|
![]() |
|
cuma günü aktif iriyıl peugeot servisine aracı bıraktım.bakalım ne kadar masraf
çıkaracaklar ve sebebi neymiş? öğrenince burada bilgilendirme amaçlı
paylaşım yapacağım
|
|
![]() |
|
sonuçları bekliyoruz hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
meteora ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: bg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Bende merak ile bekliyorum sonucu
|
|
![]() |
|
sorun; daha önceden bu cam kırıldığı için saçma sapan bir usta alakasız bir cam takmış. bu sebeple cam kısa kalıyormuş.
Serviste bu camı çıkarıp yenisini takarken cam patlamış. okadar sıkı bir durumda duruyormuş! neyse orjinal cam bedeli 166 TL + KDV . fitillerde şimdilik sorun yok denildi. cam için testler yapılıp bana haber verilecek. Bir de ben test ettikten sonra sizlere sonucu bildiririm. |
|
![]() |
|
normal 206 camı takılmış olabilir. cam patlamasıda kriko ile alakalıdır. inşallah fazla bir ücret çıkarmazlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
aracı az önce aldım. normal 206 camı bile takılmamış. orjinal cam takıldı ve şu an hiçbir sıkıntı yok. aktif iriyıl peugeot servisi tavsiyemdir.sıkıntısız bir şekilde 10 numara hizmetle arabayı teslim aldım.
|
|
![]() |
|
yuh yani nasıl bir cam uydurmuşlar önceden insanın aklı ermiyor. probleminizin çözüme kavuştguna sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
cam sorunu halloldu şükür. teşekkür ederim sonerkyl.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |