![]() |
|
Aşırı Hız ve Sonucu - YEŞİLKÖY |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2008 Saat 23:34 |
Arkadaşlar geçen gece Aras arkadaşımla gezerken dipgaz gezen gence rastladık bir kaç hareket sonra hızını alamayan arkadaş Yeşilköy'de sokağa ani giriş yaparak park halindeki aracın sağ ön jantına çıkarak takla attı...Ehliyeti olmadığı için kaçtı fakat araç kaldı...Her ne kadar profosyonel de olsak kaza kaçınılmazdır...Gecenin bir vakti huzurlu sakin gezmek varken arabamızdan olmayalım...Ben olay sırasında video kaydı yaptım biraz üzüldüm ama yapacak bişey yoktu... http://video.google.com/videoplay?docid=8217362559752560917 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi bide hava atar sağda solda şöyle takla attım böyle yan verdim diye
Kasko sağolsun Ama insanın kaskosu yok keşke bir güzelde dövseymişsiniz burakcım |
|
![]() |
|
sanırım alkolün verdiği bir cesaret sonucu böle bir kaza oluşmuş
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Vay anasını bee..
|
|
![]() |
|
Ehliyet yok ...Kaskonun kanununa göre olay yerinde zabıt tutulmazsa hasar karşılanmayabilir...Araç ablasının diye duyduk...
İlk önce bana sataştı yolda sağlam cevap verdim, gaza geldi, yan verdi, takla attı...İstemezdik böyle olmasını...
|
|
![]() |
|
Dikkat Edelim.Caddelerde Gazlamayalım.
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
yazık ki ne yazık
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
videonun sonuda ilginçmiş
:)
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
yorumsuz. Düzenleyen iLLeGaL - 29 Aralık 2008 Saat 09:28 |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
cehalet
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
yesilkoyde napıodunuz Waffle güzelleri :)
apaçi cok artık oralarda nasıl oldu da bunları polıs gormuyor onu anlamıyorum
gecmıs olsun demıcem haketmiş arkadaş
|
|
![]() |
|
eray abı bunun cehaletle ne alakası var onu anlıyamadım ? sonucta yarına cıkacagımız bellı degıl ınsanın her an her yerde basına bı olay gelebılır dıye dusunuyorum ben.. |
|
![]() |
|
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
abi harbiden anlamıyorum nasıl bişey bu ya birde harbiden nasıl takla attım ama der şimdi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
deniz bank ın orası heee,
keskin dönüş yapmaya kalmış, yüksek hızda dönülecek yer değil orası, deneyimsizlik,tecrübesizlik,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
Saro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
kaza yaptığı yerde genelde hep polisler çevirme yapar ve ben her gece orda polisler tarafından ısrarla çevrilirim yazık olmuş orda bir insan olabilirdi de malesef bunu belki bizlerde yaptık zamanında ama çok yanlış ayrıca şuanki gençlerde hızlı özellikle yeşilköyde günde böyle kaç tane görüyorum ben ehliyeti olmayan ve deli gibi gazlayıp birşeyleri ispat etmeye çalışan kişiler,bana çok gelip parasına bile gazlamak istiyen oluyo allah sonumuzu hayır etsn diyelim ne olursa olsun sürücüde ve başka insanlarda birşey yok ya umarım ders olmuştur
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:) |
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
İyi bir ders olsun ona....
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
fazla bişey belli olmuyo ama yinede başkalarına zarar vermemiş allahtan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |