![]() |
|
206 1.6 XS Ani Hararet çıkışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eebekirss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eebekirss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2016 Saat 01:35 |
Sa arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
Rizeden yazıyorum. Aracı yeni aldım fakat araçta Hararet sorunu çıkmaya başladı alalı 2 hafta olmadı. Şöyle anlatayım arac 5 dk çalıştıktan sonra Hararet hemen çıkıyo. Ama bu normal Hararet değil. Seyir halindeyken Hararet çıkıyo ufak bi frene veya kırmızı ışıkta durduğum da hemen 90 nin altına iniyor. Hararet inmesi ise 30 saniyeye bulmuyor. Hararet 110 falan oluyo ama sonrasında hemen 85 iniyor. Yokuş aşağı indigimde ise 65 70 e düşüyor. Normal Hararet olsa inmesi uzun sürer ama bu çok çabuk iniyor. Sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz yardım ederseniz sevinirim. Herkese iyi geceler. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet müşürü arızalı gibi duruyor bu yüzden kafasına göre bilgiler verdiği için de kadranda ki göstergede ani değişimler oluyor aynı devir saati gibi. önce dediğim yerden başlayabilirsiniz kontrol etmeye.geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
eebekirss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eebekirss
Teşekkür ederim. Çok sağolun işiniz rast gelsin
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Rica ederim mesela aracı sabah ilk çalıştırdınız ve 5 dakika içinde yükseldi. Fanı sıcak konuma getirip açınca nasıl hava üflüyor. Bu soğuklarda 5 dakikada ısınıp sıcak üflemesi klima tuşu basılı değilse imkansız. Ekranda hararet yükselmiş ama kalorifer soğuk üflüyorsa dediğimiz ihtimal daha da kuvvetlenir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. arkadaşımzın dediği gibi hararet müşürü arazı büyük ihtimal. birde havasını aldırınız soğutma suyu sistemin müşür değiştirdikten sonra.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eebekirss
Hoş buldum. Hocam benim aracın kıliması ısınıyor hemen çok sürmüyo. Ama havalar sıcak burda 8 10 derece. Hararet ise çıktığında kırmızı ışıkta duracak olsam hemen düşüyor. Elektirikci baktı Hararet muşuru iyi dedi. Onun demesine göre termostat ta sıkıntı varmış. Ama ben öncelikle burdaki tecrübelerden yararlanmak isterim. Aracı mi deneme tahtası gibi kullanmalarini istemedim. Devirdaim ile termostat dediler yarın gitcem sanayiye adam akıllı peugeot ustası da bilmiyorum. Yarın ki ustaların durumuna göre işlem yapacağım. Bir de termostat fiyatları ne kadar ortalama ne kadar masrafım olur?
Tekrardan hepinize teşekkürler işiniz rast gelsin. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam termostat 40-50 tl gibi rakamı var max. 50 tl fazla işçilik verme oda zaten 1-2 litre antifiriz koyacak gerisi işçilik olur muhtemelen.
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-16-BENZINLI-TERMOSTAT-ORJINAL,PR-1288.html
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eebekirss
Sa termostati değiştim düzeldi araba. Ama orjinal taktırdım. ilginize tesekkur ederim cok sagolun. Ama Şimdi yeni bi arıza çıktı. Araç gaza basınca teklemeye başladı dağa çok soğuk olduğu zamanlarda oluyo. Sabah tek marsta çalışıyo sıkıntı yok. Ama 1 km kadar gidince teklemeye başlıyor gaz yemiyor. O ara zannimca tüpe geçiş sırasında oluyo. Tupcuye gittim beyin değişecek dedi. Ama benzindede aynısı oluyo. Baska usta ateşleme yada buji Bobin dedi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bu arada rolanti ayarinda da sıkıntı olmaya basladi. Çok düşük rolanti şuan benzinde daha çok düşüyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |