![]() |
|
Fiyatlar Uygunmudur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Lucas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2016 Saat 12:35 |
||
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın dediğim gibi forumdada yeniyim peugeot sürücüsü olarakta yeniyim aracı yeni aldım ve hiç bir aksamına güvenmiyorum değiştirmek istiyorum sizde bu fiyatlar uygunmudur ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fiyatlar uygun hocam.
![]() |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
Lucas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
||
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın ..
|
|||
![]() |
|||
lazerburak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2016 Konum: İSTANBUL-KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lazerburak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende yeni bir peugeot kullanıcısıyım aynı yerden bende alışveriş yaptım fiyatlar çok makul
![]() |
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
İnternet sitesi nedir acaba ? Bende güvenilir bir parçacı arıyorum internet üzerinden. Ustaya aldırınca her parçaya kar payı koyuyor. Bile bile veriyorum ekstra ücret hoş olmuyor.
|
|||
![]() |
|||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
||
bir internetcafeci olarak sunu belirteyim inanmıyacaksınız nerdeyse ekmegi bile netten sipariş verecek durumdayım ben aksesuar elektronik. vs bütün alımları netten alıyorum kapıma kadar getirip bırakıyorlar.. tabi fiyat kalite konusunda güvenilir site ve kişilerden alışveriş yapmak şartı ile tabi..
|
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Çok haklısınız artık giyimden gıdaya kadar herşey internet üzerinden hallediliyor. Hal böyle olunca satış yapamayan parçacı, bulduğu zaman düdüklemeye bakıyor :)) Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 16 Aralık 2016 Saat 21:10 |
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim Adres Bu ßen adamlarla telefondada görüştüm çok ilgili Kişiler ; Ayrıca burada almaya kalktım aynı ürünleri 600 küsür lirayı buldu. birde orjinal değil 1 2 parçası ilginç http://www.peugeotmarket.com/
Düzenleyen Lucas - 17 Aralık 2016 Saat 09:31 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Teşekkürler. Peugeot market bildiğim bir siteydi. Demek ki arayüzden tanıyamadım :) teşekkürler |
|||
![]() |
|||
||
firma güvenilir arkadasım aldım ürünleri triger setinin kayışı uymadı bunlarda bir 140 birde 141 diş olan varmış buna dikkat edin şaşi numarasından aldım ürünleri ama genede kayış uyumsuz çıktı gönderdim yenisi geldi triger seti alacaklar dikkat etsin öncelikle bence söktürsün 141 mi 140 mı onu öğrensiz şaşi numarası kesin sonuç vermiyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |