|
Navigasyon Hakkında. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2016 Saat 09:39 |
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım , 2011 Model 308 Hdi araç aldım yeni ve aracım için navigasyon almayı düşünüyorum ve bulduğum ürün diğerlerinden fiyat olarak çok farklı bu fiyata hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım neden bu kadar ucuz veya alıp kullanan varmıdır , bilgilendirirseniz sevinirim Tşk ederim.
Ürün Bu ; http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-308-rcz-navigasyon-dvd-tv-usb-teyp-ful-250247378
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz aramıza. aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğilye. büyük ihtimal elinde kalan bir kaç ürün uzun süredir elindedir fiyat gerçekten çok uygun alırsanız bile hemen montajını yapıp kontrollerini yaptıktan sonra ücret onayını öyle verin. arızalı çıkarsa direk iade edersiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hoşgeldiniz aramıza... Rabbim kazasız belasız kullanma nasip etsin ... evet buldugunuz ürün fiyat olarak cok ama cok makul
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim arkadaşlar ne kadar naziksiniz ;) o zaman ben bu ürünü alıp deneyip ödemesine öyle onay vereyim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |