![]() |
|
Gti hakkında sorular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jantiniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Konum: rizs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2016 Saat 21:59 |
merhaba arkadaşlar
sizlere bir kaç sorum var bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Öncelikle 206 gti 99 model bi aracım var muaynesi yaklaşıyor aracım basik daha önce gösterdiğim ustalar torsiyon bilyasi degisecek dediler başka bir ilde yaşıyorum suan buradaki ustalar da torsiyon bozuk diyor aracı yükseltmem lazım nasıl bir yol izlemeliyim birde erzurum da usta tavsiyesi verebilirmisiniz torsiyon için. 2. bir sorumsa rc jant 99 model gti a takiliyormu aracım da şuanda 16 cc jantlar var değişmeyi düşünüyorum tavsiye verirmisiniz? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. 2-rc jatn taktıra bilirsin sıkıntı olmaz
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Merhabalar. Soner abi yeterli bilgiyi vermiş ben de vereyim;
Torsiyonu tamir ettirmeniz gerekiyor. Masrafı kaba taslak toplamda 550-700 tl arası diyebilirim. Torsiyon tamiri yapılırken yükseklik ayarıda yapılabilinir. Geçen ay yaptırdım torsiyonu, 250 tornacı + 140 torsiyon bilyaları + 70 torsiyon burcu + 200 işçilik verdim. RC jantta takabilirsiniz bir problem olmaz. |
|
![]() |
|
Jantiniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Konum: rizs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
bilgileriniz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |