![]() |
|
Soğutma suyu eksiltme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2016 Saat 19:06 |
|
Zaman zaman su eksilten aracım, kışa girdiğimiz zaman biraz daha fazla eksiltmeye başladı. Bir sabah kaputu açıp baktığımda depoda hiç su yoktu. Ekledim ve içeri çekti bayağı bir ekledim. Sonra kapak açık çalışır vaziyette durumuna baktım. Devir daim yaparken radyatör üst hortumundan seri şekilde damlama yaptığını gördüm. Ustayı aradım kolay iş gel halledelim dedi. Gittim fakat orjinal parça bulamadık. Tofaş'tan bir hortum uydurduğunu söyledi usta. Ben olmaz falan dedim ama hortum hortumdur dedi görevini yapar dedi. Ama parçacıya sorduğumda dizel mi benzin mi diye sormuştu. Dizel ve benzin farkediyor ise orjinal olmaması da farketmez mi acaba ? Başka hortum takılmış olması problem yaratır mı? Su eksiltme sorunu ortadan kalktı ama içim pek huzurlu değil.
Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 11 Aralık 2016 Saat 19:08 |
||
![]() |
||
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bişey olacağını sanmıyorum.eğer hortum sıfırsa hiç elleme böyle kalsın
|
||
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hortum sıfır değil sanırım, tozlu idi. Ben parça ararken usta takmış kontrol ediyordu. Ama sağlamdı yani. Sağını solunu yokladım öyle sertlik falan yoktu. Ama hissi biraz daha dandik gibiydi. Sizde aynı görüşte misiniz ? Hortum hortumdur diyorsunuz yani. Eğer öyle değilse orjinal olması gerekiyorsa internetten sipariş vereceğim parçayı. Biraz titizlik mi yapıyorum bilmiyorum ama içim rahat etmiyor.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Orjinal varsa orjinal takmak daha iyi ama işiniz görüldüyse problem olmaz tekrar sorun çıkartana kadar devam.Artık yapılmış işi kurcalamanın anlamı yok bence yinede siz bilirsiniz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|
sende benim gibi baya takıntılısın belli :) yeni alacağın hortumda aman aman kaliteli bi parça olmayacak sonuçta iş yapılmış sorun giderilmiş hiç elleme
|
||
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Su eksiltmezse dediğin gibi yapacağım. Bir Çin atasözü der ki: " çalışıyorsa elleme " :)) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Mesajı şimdi farkettim hocam eyvallah :) aynı görüşteyim artık |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |