![]() |
|
Bu sorunun sebebi ne ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhandumlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhandumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2016 Saat 15:29 |
peugeot 206+ aracım var araçta bugün camlar görünmüyordu içerden kaloriferi açtım 2 deydi sonra 4 de aldım hızlı açsın diye birden yanık kokusu gelmeye başladı ve hırıltılı bir sesle kalorifer çalışmadı bir daha stop edip tekrar denedim lakin yine çalışmadı sorunun kaynağı nedir ? kısa devre mi yaptı acaba
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ön paneli sök bi elin yatkınsa dügmeler oksitlenmeden dolayı kısa devre yapmıs olabilir plastik zaten iç kısımları erime yapmıs olabilir
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
gokhandumlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhandumlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |