|
selenoui valfe degisimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2016 Saat 22:08 |
merhaba arkadaşlar geçen gün aracimdaki sıkıntıyı paylaşmıştım vites gecislerinde vuruntu var demiştim neyse asıl konuya geleyim selenoid valfe gam olarak ne ise yarar netten baktım degisimi gayet kolay görülüyor bu valfe bozuk olursa araç vutes gecislerinde vuruntu yaparmi? valfe ve saNzuman yagi ve filtreyi degistircem cunku hidrolik blogu değişirse manyak fiyatlar çıkıyor ortaya gerekli yardım gelirse sizlerden bu valfe hakkında kendim degistiricem resimleride paylaşırım artik
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
serkanay55
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selenoid valf vites değişiminde yağ başıncı sağlar bizim şanzımanlarda daha önce değişmediysen eski tip valf vardır ve alacağın yeni tip olacaktır bilğisayara bağlayım tanıtman şarttır bunun için yapılacak işlem kolay ama filitre bildiğim kadar şanzımanın içinde ama tam fikrim yok zaten bu sitedede 2 veya 3 kişiyiz cevap veren olmuyor fazla
|
|
soner09
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vuruntu yaparmi bozuksa?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet vuruntu yapar bu valfler arızalı olması nedeniyle arkadaşımızın dedi ğibi yeni tip selenoid takılacağı için bilgisyar ile valflerin tanıtılması gerekir yoksa vuruntu olayı devam eder. filtresi ise kapağı açınca karşıan çıkar. elinden böyle işler geliyorsa şimdiden elinize sağlık
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |