![]() |
|
307 bilgi ekranı sorunu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2016 Saat 10:13 |
arkadaşlar dün durdun yerde bilgi ekranı silindi. normal çalışırken arabayı iki dakikalığına stop ettim. tekrar çalıştırdığımda ekranda hiç ışık yoktu. halen de ekranda hiç ışık yok. ne olmuş olabilir?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
42kaan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şunu yapabilirsin.ekranı söküp arkasında turuncu renk veren perdeyi ekrana zarar vermeden çıkart.ve o çıkarttığın yere beyaz asetat kağıdı yapıştır.lambaları iptal edip beyaz led leğimletebilirsin.maliyeti ucuz kendinde yapabilirsin.ben yaptım.ekran yazıları beyaz ılarak ortaya çıkacaktır.
|
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Sizinki ekranın kendisinden değil soketten gibi. Ekranı dağıtmadan önce soketini çıkarıp takmayı deneyin derim. Benim radyonun bazı düğmeleri çalışmıyordu geçen hafta. Soketi sök tak yaptım geldi. Soketler çıkmasa da bazen temassızlık yapabiliyor nasıl oluyorsa. Nemden mi, soğuktan mı artık?
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
soketler nerede diye sorsam :)
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Ekranın arkasındaki soketlerden söz ediyoruz tabi: Düzenleyen eeccaa - 08 Aralık 2016 Saat 15:35 |
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ampülleri değiştirmeyi deneyin
|
|
![]() |
|
teşekkürler yarın hallederim inş.
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |