![]() |
|
Yakıt sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2016 Saat 09:05 |
hayırlı olsun öncelikle.yakıt tüketimin fazla geldi bana.
gerçi benzine gaza sürekli zam gelmekte. benim araç otomatik olmasına rağmen son zamlarla 50tl gaz=220km(yaklaşık) yazın 0,14kurus/km antalyaya gitmişliğim vardır.
Düzenleyen TooJohn - 07 Aralık 2016 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
Emrebbr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar herkese merhaba, ben yaklasik iki ay once 2001 model otomatik 206 xt aldim,aracim lpgli ancak km de yaklasik 40 kurus yakiyor (70 tl gaz=160km) araca sibop ayari yapildi,hava filtresi ve bujiler degisti,lpg hortumlari degisti lpg ayari yapildivs ancak bir turlu yakiti dusuremedim benzin gostergesi bozuk oldugu icin benzinde hiz deneme sansim olmadi,sanzimani iyi durumda,bu araclarda bu yakit normal midir, manuellerde 22-25 krs arasi otomatikte 30-35 krs olmasi gerekir diye dusunuyorum , bu sorunu yasayip cozen veya bilen varsa, bilgi verirse sevinirim.tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |