![]() |
|
206 egzoz patlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2016 Saat 08:27 |
merhaba 114bin km de olan aracımın geçen hafta egzozu patladı ve arka susturucu kısmında kocaman bir yarık oluştu.
sistemi komple(katalitik konvektör hariç) yenitlettim.neden olduğuyla ilgili ustaya durumu sorduğumda lpg ayarından olduğunu söyledi. söylenen neden çok aklıma yatmasada lpg ayarınıda yaptırdım.bugun yolda gelirken gene egzozda patlama sesi duydum.aracımı durdurup kontrol ettiğimde herhangi bir sorun göremedim seste devam etmedi. önceki egzozsum çürümüştü ve eskidiğinden patladığını yarıldığını düşünmüştüm.yeni takılan parçada da patlama sesi duyunca sorunun başka birşey olduğunu düşünmeye başladım. benzer tecrübeleri yaşayan üyelerimizden yardımlarını beklerim. teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorun çıkaracak parçalar söyleyeyim buji - bobin - lpg map sensörü ve lpg regülatörü - lpğ ısı sensörü bu parçalarda problem var bu patlama sesleri oluyor. araç tekliyor gibi ancak gaza basınca pat pat belli bir süre o sesi yapar ve sonra düzelir. bu genelde ilk kalkışlarda ve soğuk motorda olur.
Düzenleyen sonerkyl - 02 Aralık 2016 Saat 14:16 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
aracın bakımına az kaldı. detaylı bir kontrol yaptıracağım.teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim kardeşim inşallah problemin düzelir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |