![]() |
|
Kalorifer üflemiyor acil yardimm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karaaa1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2016 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaaa1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2016 Saat 22:54 |
Mrh arkadaslar benim 2004 307 var ve son 2 haftadir kaloriferde sikinti yasiyorum. Elektrkciye goturdum yaptim dedi sonra yine calismadi sonra bilgisayara bagladim dedi ve elektronik sikinti var dedi ve tamiri icin 300 tl istedi daha önce bu sıkıntiyi yasayan varsa yardimci olabilirmi acill
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontrol unitesi manuel mi ,dijital mi.
Eger manuel ise kalorifer rezistansi,sigortasi ve buton iletken tırnaklarina baktiriniz. Calisiyor ama ısıtmiyorsa, termostat ve sicaklik seviye ayar dugmesinin islevini yapip yapmadigini kontrol edin.teli bile kurtulsa sogukta kaldigindan sicak uflemez Dijital ise, sigorta kontrolunden baska tavsiyem malesef yok. Umarim kisa zamanda sorunu cozersiniz. Kazasiz surusler... Düzenleyen ALLEX - 29 Kasım 2016 Saat 09:01 |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Karaaa1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2016 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaaa1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyinde ariza var dediler mekanik olarak sikinti yok dedi elektrikci.kaloriferle beyin arasinda bi bag kuramadim acikcasi. Beyin tamirine de 300 tl diyo.
|
|
![]() |
|
conywolker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
Kardeşim sadece üflemede sıkıntı yaşıyorsan beyin vs hikaye inanma kimseye ustalar para almak için yapıyor. Direksiyonun altındaki bölmeyi aç sağ tarafa kalorifer düğmelerin arkasına en dibe doğru 3 lü ve 4 lü olmak üzere iki kablo gider onları hafif oynatarak dene araç ve kalorifer çalışır vaziyettte olsun çalıştığı an kabloları bırak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaaa1903
Aynen oyle kardesim 2 gun kaldi elektrikcide araba ve sadece uflemede sikinti var arada calisiyo sonra duruyo ve sorunun beyinde dediler. O dediginiz yere bi bakacamm insallah
|
|
![]() |
|
conywolker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
Kalorifer motoru budur kardeşim, buna giren kabloları oynat http://s1244.photobucket.com/user/conywolker/media/20160906_200325_zpsp9j2mjut.jpg.html] ![]() http://s1244.photobucket.com/user/conywolker/media/20160906_201027_zps7udcieke.jpg.html]
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ek olarak kalorifer rezistansı arızalı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaaa1903
Cok tesekkur ederim Allah. Razi olsun kardesimmm hayrli gunler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
Sorunun çözüldüyse ne mutlu bize
|
|
![]() |
|
JunioR56 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Klima kontrol ünitesi digital mi analog mu?
Eğer digitalse çalışmadığı zaman derece yanında nokta işareti yanıp sönüyor muydu?
|
|
![]() |
|
JunioR56 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Bu forumda okuyup üzüldüğüm arkadaşların arızasının aynısı benimde başıma geliyor. korkarak giriyorum siteye artık :D
Benim kalorifer sorunum sigortadanmış. motor kaputunun altındaki sigortaya baktım erimiş. Yenisi ile değiştirdim çalıştı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |