![]() |
|
Hız Limitleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erendumlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erendumlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2016 Saat 10:19 |
Servicebox'tan bakılıyor. Ancak servicebox'tan şase no'dan girilip parça bakıldığında araçta olmayan özellikler ile ilgili parçaları göremeyebilirsiniz. Hangi kolun uyup uymayacağını söylemek imkansız. Kol konusunda direk göstermiyor.
|
|
![]() |
|
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle :) aliexpress den alıyordu 207 gurubundakiler orada baya bi uygun heralde parça
|
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Aslında şaşe numarasından bakıyorlar ama nerden bakıldığını bilmiyorum. Şimdi kolu alırız bide aktif edemeyiz elimizde patlar
![]() |
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
EMRE_R19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2016 Konum: ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
bu konuyu bende merak ediyorum 2006 x-design 206 var bendede
|
|
206 X-Design 2006 mod. 53.000 km
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hız sabitleme kolu konusunda alicilik arkadaşımız bu konuda uzman bildiğim kadarıyla fren pedal müşür kablosu 4 soketli olursa uyar diye biliyorum
|
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Merhaba iyi forumlar. Aracıma hız limitleme takmak istiyorum fakat uyup uymadığını nasıl anlicaz bakabileceğimiz bi yer varmı forumda aradım biraz karmaşık geldi. Yardımcı olabilecek birisi varmı
![]() Araç 206 1.4 XT 16 valf 2004 model benzinli bahsettiğim kolda linkteki http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-HIZ-SABITLEME-KOLU-ORJINAL,PR-1399.html
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |