![]() |
|
yine zam (22-11-2016) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2016 Saat 17:51 |
|||
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 16, motorine ise 11 kuruş zam yaptı. |
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yakında km ye 1tl yakacağız..
|
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
![]() |
||||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
4,83 den son benzini bu akşam aldık yarın hayırlısı :)
|
||||
![]() |
||||
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bölgeler arası çok mu fark var ?
Mesela Siirt Benzin : 5.00 LPG : 2.70 Mazot : 4.20 Sizde durumlar nasıl? |
||||
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
||||
![]() |
||||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|||
Ben bugün 95 oktan 4.83 den aldım. Soner abinin dediği ile 4.99 olacak
|
||||
![]() |
||||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
||||
![]() |
||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|||
ben hep 50 tl lik aldığım için beni etkilemiyor.
|
||||
![]() |
||||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|||
Ne mutlu size.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
![]() |
||||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|||
güzel espiri idi :D
|
||||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
||||
![]() |
||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
|||
Biz nasil giriyor bu zamlar hiiiiiiiç anlamadik. Yahu ben ki gemicilik yaptigim zamanlarda yemin olsun tam 58 ülkenin 115 şahrini gördüm. Ama hic bir ulkede 1 dolarin uzerinde yakit litre fiyati gormedim. Ulkemizde bir cok ulkeye gore yakit maliueti ucuz iken dunyanin en pahali yakiti, en yuksek vergileri,hatta sadece bizde olan KDV ile dunyada 1 numarayiz vesselam. Bu kadar para toplayan ulkenin hala bu halde oasini da hiiiiic anlamiyorum ya neyse.yasamaya devam ne diyelim.. |
||||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||||
![]() |
||||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|||
az daha zorlasak %100 vergi ile çalışan araba üreteceğiz. |
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
![]() |
||||
|||
nasıl olduğu açık. bu kadar zamma rağmen hala istikrar çoğ eyi diyerek oy veriyor. benim gördüğüm tek istikrar zam istikrarı. bir yandan da bakıyorsun 300bin tl lik evler zacır cuzur satılıyor. yetmiyor adam ikinciyi üçüncüyü alıyor. ne diyeyim mallık bende demek ki. bir ben teker döndüremiyorum. |
||||
![]() |
||||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|||
O teker döndüremeyenler kervanında biz de yürüyoruz hocam maalesef.. Milletimiz sevilmeye doymuyor. Yol yaptılar diyolar yolları kullanamıyorlar, hayatında hiç uçağa binmemiş insan havaalanı açılıyor diye seviniyor ve bu yapılan zamlardan kimse şikayetçi değil.
Maaşlara her yıl 1 kere zam yapılırken bu maaşlara oranla her şeye zaten zam geliyor. Sene içinde bu yapılan zamlar ile insanlar nasıl geçinsin yazık günah. Ben anlamıyorum bu memlekette refah içinde ne zaman yaşayacağız acaba merak ediyorum. Çevremde emekli olupta çalışmayan insan yok. Bir de yurt dışında ki emeklilere bakalım dünyayı geziyorlar emekli paralarıyla.. Bizim için hayal dünyayı gezmek bu şartlarda :) |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |