![]() |
|
307 stop farlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2016 Saat 13:37 |
Arkadaslar aracimin arka stoplari rengi cok soluk kirmizisi iyice solmus iki sorum olacak bunlarin temizligi yapiliyormu on farlar gibi ikincisi degistirmek istesek yerli plaksan stoplar 65 tl orjinallari ise 170 tl hangisini tercih etmeliyim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temizlik olmuyorda hocam flim kaplıyorlar. ben pek sevmiyorum flim işini yerli malı stopları bakmak lazım ben ufak bir kaza sonucu ön farların ikisinide yan sanayi takmak zorunda kalındı orjinla gibi olmasada aydınlatması gayat güzel hocam ben bir sorun olacağına sanmıyorum
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
0,25 zımpara ile güzelce suyla zımpara cek once pasta sonra cila pırıl pırıl cıkacaktır bunları matkapla yapman lazım tabiki
Düzenleyen iammanover - 22 Kasım 2016 Saat 13:45 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimkiler de aynı dediğiniz gibiydi bende kırmızı film çektirdim. Duruşu çok güzel fakat şöyle bi sorun oldu geri vites ışığıda kırmızı oldu zaten bizim araçların geri vites ışığı çok az aydınlatıyo filmli olunca hepten iptal oldu. Sinyallerin rengi değişti az buçuk. 2 seneye yakın oldu filminde özelliği bitti yani hem kalkmaya falan başladı. Karar sizin. Değiştirecekseniz aynı değilde daha spor bişeyler bakın bence güzel stop farları var.
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |