![]() |
|
206 boşta stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Binbin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2016 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2016 Saat 20:09 |
S.a. arkadaşlar aracım 99 206 1.4 xr arabamda şöyle bir problem var ışığa yaklaştığım zaman durmak için boşa aldığımda stop ediyor ama gaz kesmezsem sıkıntı yok sürekli devirde tutmam gerekiyor aracı aracı caliştirdigimda cok düşüj devirde calışıyor her an stop edecekmiş gibi kalktıktan sonra hiçbir sıkıntısı yok ama durmak için boşa aldığımda tüptede benzindede aynı sürekli stop ediyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde stop ediyordu ,rölanti motorundan olma ihtimali var ,ben hiç birşey yapmadım kendi düzeldi ama baktırıcam bende
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |